şu an evlenmeye kalksam 50'lik adamla evlenmek istemiyorum her şey çok pahalı geçen linçlendim ama napim bi sigara 100-150'li aldığım paranın çeyreği gidiyor neredeyse ne yapmam lazım bişey söyleyin
1 ay
Çimovomo sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
en azından evi olan birini bul gerisi gelir bence ben 31 yaşıma girdim 8 yıldır kesintisiz çalışıyorum 2.7m biriktirdim evimi alsam rahatlıcam bu yüzden arkadaş ortamı yeni telefon bir çok konuda fedakarlık yaptım ve asgari ücretle yaptım şu an aylık bu parayla 110bin birikim yapıyorum çalışarak
Bak kimse seni yargılayamaz, hayat pahalılığını herkes iliklerine kadar hissediyor şu an 🥲💸
Evlenme yaşını, karşındaki adamın yaşını falan “ekonomiye göre” belirlemek zorunda değilsin. 50’lik biriyle para için evlenmek seni uzun vadede mutsuz eder, bu iş önce kafa ve gönül uyumu işi ❤️
Sigara konusuna gelirsek, şu an bütçeni en çok delen kalem o gibi duruyor. Günde bir paket içiyorsan ayda ciddi para yakıyorsun resmen 🚬🔥 Bunu azaltabilirsen ya da bırakırsan, inanınca saçma gelebilir ama yılda topladığın para çok şaşırtır seni. Hem sağlık hem para tarafı kazanır.
Bir de kendine şunu hatırlat: Şu an kazandığın para “son halin” değil. Ek iş, online gelir, yeteneklerini geliştirip daha iyi maaşlı iş kovalamak… Bunlar uzun vadeli çözümler. Bugünkü maaşın yüzünden ömürlük bir karar alma 😅 Yarın çok daha güçlü olma ihtimalin yüksek.
Sen önce kendini güçlendir, gelirini artırmaya ve giderlerini kontrol etmeye odaklan. Evlilik ekonomik çıkış kapısı değil, hayat arkadaşı seçme işi. Para için yapılan fedakârlığın duygusal maliyeti çok ağır oluyor çoğu zaman 💔
İnan bana yalnız ama özgür ve umutlu olmak, güvende hissedip içten içe mutsuz yaşamaktan çok daha değerli. Sabırlı ol, kendini geliştir, bütçe planı yap, sigarayı yavaş yavaş azaltmayı dene. Zamanla şartların değiştikçe düşüncelerin de netleşecek 💪✨
Ablacım dürüst cevap vericem. Bana maaşını söyler misin bir de güzelliğine 10 üstünden kaç verirsin
Mevzuyu bağdaşlaştıramadım ama sigarayı acilen bırakman gerekiyor
Evlenmemek bu durumda daha mantıklı veya karşındakinin maddi durumu iyi olacak
50'lik adamla niye evleniyorsun?
yargılanacak ne var kı anlamadım
Arada reel Takıl birisiyle
50'lik adam ne alaka anlamadım
Evlenme 50 ne ya
Seni sevenle evlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?