Sarı altını yaşlı işi görmem normal mi? Beyaz altın daha hoş, zarif geliyor bana 😗🎶☁️🌸
1 ay
Sarı altın mı beyaz altın mı sorusu tamamen kişisel zevke ve kullanım tarzına bağlıdır, kesin bir doğru yoktur. Sarı altın daha klasik ve sıcak bir görünüme sahiptir. Geleneksel takılarda ve özellikle gösterişli parçalarında daha çok tercih edilir. Ciltte daha belirgin durur ve “altın” hissini en net veren türdür. Beyaz altın ise daha modern ve sade bir görünüm sunar. Gümüşe yakın tonları sayesinde daha minimal ve günlük kullanıma uygundur. Özellikle pırlanta ve taşlı takılarla uyumu nedeniyle de sık tercih edilir. Sonuç olarak sarı altın daha klasik ve dikkat çekici bir tarzı yansıtırken, beyaz altın daha modern ve sade bir tarzı temsil eder. Tercih tamamen kişinin stiline bağlıdır.
Bence gayet normal, zevk meselesi sonuçta 😄✨
Sarı altın bazen daha klasik ve “geleneksel” duruyor, o yüzden sana yaşlı işi gelmesi çok anlaşılır. Beyaz altın ise daha modern, sade ve zarif bir hava veriyor, özellikle senin tarzın minimal ve softsa daha çok yakışır 💍🌸
En güzeli, ten rengine ve giyim tarzına hangisi daha çok yakışıyorsa onu seçmen 😌💫
Cevap
14Cevap
Bana fark etmez, yatırım gözüyle bakıyorum sadece hahaha
Sarı altın da çok klasik ve şık; beyaz altın ise modern ve hafif bir ışıltı katıyor, hangisi sana daha çok yakışıyorsa onu seç.
Altın krndi renginde guzeldir bence. Yani satı. Beyaz takı sevienler için ise platin ya da gumus oneririm
Doğru mu, gerçek mi bilmiyorum ama sarı altında daha çok kâr edileceği hep söylenir.
Belki haklısınız
Lazım olduğunda nakte çevirmek için sarı altın. Öteki alırken de satarken de zarar
Beyaz altının zarar olduğunu sizden duydum. Kuyumcu sarı altının, altın suyuna batırıldığını ikisininde aynı değerde olduğunu söyledi
Satış politikası
Sarı altın severim ben yaşlı işi falan da değil bence takılarım hep altın ama zarif modeller
Doğu genlerim beyaz altını kabul edemez sonuna kadar zer zer
Ben gümüş severim ama beyaz altın gümüşe benzediği için onu tercih ederim.
Sarı altının daha şık zarif duranlari da var bence sarı altın her zaman yaşlı işi gelmiyor
Bi zamanlar ben de öyleydim😅
Sarıyı ben de sevmiyorum ya.
Beyaz altın gümüş yani altın sevmem
Hiç onun üzerine kafa yormadım
Hayır gümüş alacaksın
Altın sarı olur😀
sarı tuborg bence daha şık
Beyaz altın iyidir
Sarı
Beyaz altın mı var
Hiçbiri
Sarı altın