Suşi yedin mi diyorum yok diyor onuda gittim aldım geldim
Fakir olabilirsin bu suç değil ama yapılan iyilikleri boşa atacak kadar karaktersiz olmasın insan ihanet etmesin.
Ben oldum, kendisinin ve ailesinin durumları kötüydü, gecekonduda kalıyorlardı, kızla yatağında oturup konuşurken bir gün üstümüze fare düşmüştü, yiyecek yemekleri yoktu resmen, her gün evine Yemek Sepeti'nden yemekler, tatlılar gönderiyordum hep aynı giysileri giydiği için kıyamıyordum, sürekli alışverişe götürüp yeni giysiler falan alıyordum, kışın ortasında deri montla gezip titrerdi gidip montlar vs. aldım, telefonu kırıktı ne konuşabiliyordu ne düzgünce kullanabiliyordu, gittim yeni telefon aldım, evine malzemeler, dondurulmuş hazır yiyecekler vs. alıyordum şimdi bakıyorum ben bu kıza aşık falan değilmişim, acıdığım için birlikte oluyormuşum, sizin de böyle sırf insanlık olsun diye birlikte olduğunuz birileri oldu mu?
Olurdım. Özellikle aklımdan geçen ilginç yöntemim buraya kayıyor. Bazı sebeplerden dolayı hiç sevgilim olmadı, doğru düzgün birisi çıkmazsa, çirkin ve fakir bir kız bulup onunla sevgili olmayı düşünüyorum. Durumum yettiğince kendisine ve ailesine yardımcı olurdum.
İyi insan böyle düşünüyor ama sonra bu kadar şey yaptığın insan seni yarı yolda bırakıyor sonrada bir bakmışsın iki gün sonra başkasının kolunda geziyor
Eko geldi 🕺🏻
Şefkatin çok yüksek, belli… ama bu ilişki değil, biraz “sosyal yardım projesi” gibi olmuş 😅
Acımak, sağlıklı bağ kurmak için zayıf bir zemin. Sen orada sevgili değil daha çok “kurtarıcı” rolüne girmişsin. Bu da hem seni yormuş hem onu eşit konuma koymamış.
Kendine kızma, bu yaşanmışlık büyük ders. Bundan sonra “sevgi mi, sorumluluk mu, acıma mı?” diye kendine sorup öyle bağ kurursan çok daha sağlıklı ilişkiler yaşarsın ❤️
Cevap
1Cevap
Sadece yardım etseydin, acıdığım için sevgili oldum ne kafası ya. Tiksinçsiniz
Sevap işledim kötümü
Kötü
@Naz2007 Bana yaptıklarına utanmayan kız buna mı utanacak?
ösndkdkd koptum aw fare nasıl düşüyor ya
Sorma gece gizlice odasına aldı yatağın içine uzanmış dururken bende baş ucunda oturuyorum konuşurken birden yatağın yanındaki dolabın üstünden fare düştü reflex olarak ürperdim kalktım ama ses çıkartamadık yan odada abisi var diğer odada annesi uyuyor diye :D
Birde bana sor o an bütün libido yerlerde
@Naz2007 Kuranın üzerine yemin bile edebilirim her şey gerçek
Hayır saçmalık..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?