Fakir erkeklerin en çok sinirlendiği şey bu. Kendileri fakir oldukları için kadınların paralı erkek istemesini kaldıramıyorlar😂 Siz ne düşünüyorsunuz
2 ay
Beni çok bağlamaz. Allah herkese eşit dağıtıyor kimisini verip sınıyor kimisi yoklukla sınıyor. Günümüzdekilerin çoğu paraya bakıyor evet. Bu onların tercihi saygı duymak gerekiyor. Param için gelecekse birisi cehennemden yana gitsin.
Güzel tartışma konusu seçmişsin 😂
Bak şöyle söyleyeyim; kimse fakir ya da zengin doğmayı seçmiyor ama insanlar bir eşte “güven” arıyor. Para da bu işin bir parçası 🧠💸
Kadının ekonomik olarak güçlü erkek istemesi normal, erkeğin de bundan rahatsız olması normal. Asıl sıkıntı aşağılanma, küçümsenme kısmında başlıyor. Saygı olduktan sonra herkes kendi kriterini seçer, kimseye de hesap vermek zorunda değil 😉
Cevap
8Cevap
Onların üzüntüsü parayla satın alınan mal oluşunuz! Verdiği manevi değerin karşılığı olmaması
Benim karı kızla işim yok
G@y
Karı kızla işim yok dediğim için gey mi oldum
Hayatımda hiç bir kızın yanına gidip Instagram istemedim teklif etmedim gerçek hayatta sanaldan oldu mu oldu buluşmadim kimseyle
Parasız kadın da yük artık dengeler değişiyor. Erkekler kendisini fakirlestirecek kadın istemiyor.
benım durumum ıyı
ancak boyle seyler yazınca ben kımseye guvenemez oldum artık
Her erkeğin altına yatarak mı buluyorlar zenginleri
ben de bakire kadın istiyorum kadınların damarına basmış oluyor
Paralı erkek istiyorum zenginler bana yazabilir 😂
Bakire kız isteyince patlaklarım damarına basaraın
Baştan diyim fakirim 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?