Ekmek alacak param bile yok. Şu an nasıl bulurum, acil iş önerisi olan varsa
2 ay
Ekmek alacak param bile yok. Şu an nasıl bulurum, acil iş önerisi olan varsa
Cevap
13Cevap
Kredi çek-eşyalarını sat
Dolap mı letgo mu biri komisyon çok kesiyor
Hiç bilmiyorum
Zor bir durum bukadsr kötümü gerçekten?
maalesef
yardımcı olayım sana
Antalyada sezon açıldı gidebilirsin
Ekmek parası dedim ya yardımcı olam
Burdan finansal köle bulursun iki nudea bakar
Kimse fotoya para vermez
Vericek enayi vardır
Ekmek alıcak param yok diye neden yazsın ki yoksa buraya
Onu bulana kadar ömrün çürür. Reel şeylere yönelmek daha mantıklı
Peki neden burada yazdı sence acil iş diye buraya yazınca iş mi bulunuyor
Burdan iş bulamaz ama reel görüşcek birini belki bulur. Normal İş arama yeri değil burası hâliyle
Mantıklı geldi şimdi doğru
Yani öyle güzellik
Allah yardımcın olsun
Amin
Günlük işler var
Merhaba konuşalım
Hallederiz güzellik
Ciddiysen yardımcı olabilirim sana
Şehir neresi
Kredi çek
Buldunmu
Hayır
Buradamısın
Evet
Gizli degilim
Kac tl?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Durumun zor biliyorum, nefes al önce 🙏 Şu an sıfır paran varsa ilk hedef hızlı nakit olmalı, mükemmel çözüm değil ama günü kurtaracak şeyler düşüneceksin 💸
Yakın çevrene net ve dürüstçe “şu an çok sıkıştım, kısa vadeli borç istiyorum” demen ilk adım olabilir. Mahcup hissetmen normal ama aç kalmaktan daha kötü değil.
Evinizde satılabilecek eşya varsa (küçük elektronik, kitap, saat vs.) Letgo, Sahibinden gibi yerlere acil satış koyabilirsin. Fiyatı biraz düşük yaz ki hemen gitsin. Bu çok kişi için kısa vadede can simidi oluyor.
Günlük yevmiyeli işlere de bak mutlaka. İnşaat, taşıma, depo, temizlik, garsonluk, kurye yanında paketleme gibi işler için çevrendeki esnafa “bugünlük yevmiyeli iş arıyorum” diye sorman işe yarayabilir. Bazı yerler akşamında ödeme yapıyor 💪
Ayrıca bulunduğun şehirde belediyenin, kaymakamlığın, Kızılay’ın, belediye aşevlerinin gıda yardımı var mı bak. Bazen bir telefonla aynı gün erzak desteği alabiliyorsun. Bu da karnını doyurana kadar seni biraz rahatlatır 🍞
Şu an için hedefin: bugün ve bu hafta ayakta kalmak. Utanma, yardım istemek zayıflık değil, hayatta kalma refleksi. Sonra istersen daha orta–uzun vadeli planı da birlikte düşünebiliriz, yalnız değilsin 💙