Detaylı bilgi, hemen para bulmam gerekiyor. İşte çalışamıyorum, beni almıyorlar. Sadece hangi sitelerden ne yapabilirim
2 ay
Türkiye için fazla iyimser bir fikir olacak ama fikrini sunum haline getir. Yatırımcılara sun (gönder). İpotek gösterebileceğin varlıkların varsa işin daha kolay olur.
Anlamadım sun ne demek
İş fikrinden bahsettiğin, bu işin neden ve nasıl karlı olacağını anlattığın bir sunum hazırla. Bu sunumu da yeni kazanç yolları arayan varlık sahibi insanlara bir şekilde göstermeye çalış.
Düşünceğim teşekkürler
Rica ederim :)
Şu an zor bir dönemdesin, anlıyorum 🙏 Panik olma, adım adım düşüneceğiz 💪
Sıfır sermayeyle ticaret için önce hizmet satmaya odaklanmak mantıklı. Trendyol vs. için stok, şirket, kargo masrafı gerekiyor, şu an seni zorlar. Bunun yerine:
Evden yapabileceğin bir becerin varsa (yazı yazma, çeviri, tasarım, sosyal medya, video montaj, seslendirme, Excel vs.) Bionluk, SadeceOn, Armut, Upwork, Fiverr gibi sitelerde profil açıp hizmet satabilirsin.
Elinde satabileceğin eşya varsa Letgo, Sahibinden, Dolap gibi yerlerden hızlı nakit yaratabilirsin. Bu da bir ticaret aslında. Sonra küçük küçük al–sat yapmaya dönebilir.
“Anında köşeyi dönersin” diyen hiçbir şeye inanma, çoğu dolandırıcılık. Kripto, forex, kaldıraçlı işlemler şu an senin durumun için çok riskli YTD 😛
İlk hedefin: bugün içinde satabileceğin bir eşya, verebileceğin bir hizmet bulmak olsun. Küçük başlayan kazanır, moralini bozma, çıkış yolu her zaman vardır 🔍✨
Cevap
18Cevap
Max dropshipping, ya da internetten para kazanma
Parasız ticaret nasıl yapcan aq ticaret dediğin şey al sat ya da üretmektir zaten yüklü miktar para bulmak işi yürütmek kolay değil
Buzcats isimli bir uygulama var yükle onu orada kızlar nasıl para kazanıyor gör
kredi falan veriyolarsa şansını deneyebilirsin
Kredi alamam ailem izin vermiyor çalışmıyorjmda ödiyemem
@Shinki-77 başvuru oluyorya hani oda bi şans
knk ozaman ticaret yapman imkansız gibi bişey para olmadan olmazki
@Shinki-77 yapcak bsy yok ozman
Para istemiyorum calısmak istiyorum öyle para kazanmak istiyorum bedavaya değil uani
Özel sektör denedin mi
Hayır.
Aklında olan bir şey var mı peki
Parasız ticaret nasıl yapmayı düşünüyorsun
Beden sermayesi kullanabilirsin
Fikrin varsa yardımcı olabilirim
Öneride bulunabilirim detaylı
Buyur
Yorum kısmında değil
Üzgünüm bb
Zor kpss daha mantıklı senin için
şu an para lazım
Devlet kredi veriyor araştır
Öğrenci değilim 19 yasındayım. Devlet vermiyor baktım düzenli para almam lazım
Okula gir 250 al
Bu saatte. Sonra zor..
19 sun neresi zor günde 4 saat çalış sınav az var rahat 250 gelir
250 ile geçinemem ailemde çalışmıyor
250 puan dedim kredi 1 ile 2 milliyon arası bir şey işini kurarsın geri ödersin
O çalışmıyır bu çalışmıyor senin baban yatiyormu evde iş bulsun ya
Babam hasta.. sigortasız
Geçmiş olsun sen en iyisi sınav bak ticaret öyle kolay değil heleki 0 dan çok zor çevren olması lazım küçük şehirde isen daha zor
Ticaret derken mesela kıyafet bile satıyorum gardıroptan dolaptan vs ama ucuzada satsam alan hemen olmuyor benim acil para almam lazım
Sınavda calısım sonra ders calısmam icinde para lazım test kitap hic biseuim yok
İnternet varsa konu izle Youtube den
Köşke
Koskep
O ne
Nasıl yapicam ne işe yarıyor anlatırmısın
Şuanda çalışmıyorum o parayı nasıl ödicem aldıgım krediyi
İnternetten baksana ayrıntılarını bilmiyorum
Yapamazsın
Flörtünü satarak
Shov yap
Ne kadar ihtiyac ona göre öneri
Nerede yaşıyorsun?