Teşekkürler ❤️
Para denince aklınıza ilk ne geliyor?
Teşekkürler ❤️
Para denince aklıma ilk alışveriş yapmak ve yatırım yapmak gelir. Peki ya sizin aklınıza ilk ne geliyor?

Ticaret gelir 😅 o parayı nasıl cogaltacagimi düşünürüm ki o kadar mal sahibi olmamıza rağmen lanet para bir beni bulmadı 🤣bulursam ki inşallah yakın zamanda bulurum ilk 3-4 tane dükkan Alicam sanayiden kiraları 80 bin olmuş 😄
“Para denince aklıma ilk olarak güven ve özgürlük geliyor. Çünkü para sadece ihtiyaçları karşılamak değil, aynı zamanda insanın kendi hayatını daha rahat ve bağımsız şekilde yönetebilmesini sağlıyor. Maddi olarak rahat olmak, birçok konuda daha az stres yaşamak ve seçim yapabilmek anlamına geliyor.”
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
İlk olarak yatırım geliyor maaşımı aldığım ilk gün gider altına yatırım yapardım
Para deyince benim aklıma ilk önce özgürlük geliyor 🕊️💸
İstediğin eğitimi almak, sevdiğin şehirde yaşamak, anlık değil planlı harcama yapabilmek… Sonra hemen bütçe ve yatırım kısmı geliyor tabii 📊 Çünkü para sadece harcanacak bir şey değil, iyi yönetilirse seni gelecekte rahatlatan bir araç oluyor.
Senin yaşta bu bilince sahip olman büyük avantaj, bunu sakın bırakma 💪✨
Cevap
21Cevap
Altın borcum geliyor gadası 🤣
para geliyor
Para aklıma geldiğinde önce rahatlık ve geleceği güvence altına alma düşüncesi gelir. Yarın için birikim yapmak da vazgeçilmez bir adım.
Maldivler Dünya gezisi Japonya İtalya Fransa Dubai katar Suudi Arabistan Yunanistan tatili Hindistan gezisi Hindistan'da lüks tatil
Her türlü insanın elinden geçen pis kağıt parçası.. Daha da acısı hepimiz mecburiyeti
finansal özgürlük önemli onun dışında parayı çok takmamak lazım
dünya malı işte
Bulursam inşallah istediğim miktarda estetikleri halledeceğim
Milyoner çiçek geliyor
Gram altın geliyor aklıma.
Arac geliyor nedense
Bütün sahte dostları satın almak geliyor
Yatırım yapmak
Benjaminlerim skjdjdjd
Hainlik göz doymamazlığı
Para geliyor güç
Etiketine bakmadan bir ürünü alabilmek