Halil Sezai gibi isyaaaaannn diye uyandım bugün 😒 güne puanım 5,5
1 ay
Sevilmek…Dışarıdan bakana kolay bir kelime gibi durur; iki hece, yumuşak bir ses, içi umut dolu bir çağrışım. Ama insanın içine düştüğü yerde, o kelime büyür, ağırlaşır, neredeyse taşınamaz bir yük olur bazen. Kimi için bir gülüşe sığar, bir “nasılsın?”ın içtenliğine. Kimi için yıllarını verir de yine eksik kalır terazide. Çünkü sevilmek, aslında satın alınan bir şey değildir; ama insan çoğu zaman farkında olmadan bedel öder. Uykusuz gecelerle öder, içine atılan cümlelerle öder, “acaba yetiyor muyum?” sorusunu defalarca kendine sorarak öder. Birine kalbini açtığında, sadece sevgiyi değil, incinme ihtimalini de verirsin avucuna. İşte o an, görünmez bir alışveriş başlar. Sen beklentilerini koyarsın ortaya, o ise ya karşılık verir ya da sessiz kalır. Ve en pahalı olan da o sessizliktir aslında. Çünkü insanı en çok yoran şey, açık bir “hayır” değil; belirsizliğin içinde kendi değerini tartmaya çalışmaktır.
Sevilmek bazen bir bakışta gelir, ansızın. Bazen de ne yaparsan yap, kapısını aralayamazsın. Ve insan en çok da şunu fark ettiğinde yorulur: Sevilmek için kendinden eksiltmeye başladığında. Biraz daha anlayışlı olayım, biraz daha susayım, biraz daha bekleyeyim derken… kendi içindeki sesi kısmaya başladığında.
Oysa sevilmek, aslında bir eksiltme değil, bir çoğalmadır. Seni olduğundan daha küçük hissettirmemeli. Aksine, içindeki iyi olan ne varsa büyütmeli. Eğer bir sevgi seni sürekli hesap yapmaya, kendini sorgulamaya, yetip yetmediğini ölçmeye zorluyorsa… işte orada fiyat çoktan yanlış yazılmış demektir. Sevilmenin değeri yoktur ama insan, yanlış yerde değerini kanıtlamaya çalıştığında kendini harcar. Sevilmek pahalı değildir. Ama yanlış kalpte arandığında, insanın bütün ömrünü alacak kadar ağır bir faturaya dönüşebilir.
Aylik 30 bin +sgk
Yemek yol haric
Yapılacaklar
Her sabah bol n li günaydın mesajı geceleri r si bol iyi geceler mesajı
Ortalama günde 2 saat sesli 8 saat mesajlaşma garantisi verilir
Gün içinde seni seviyorum mesajları ücretsiz
Özel günlerde yani (kadınlara özel günlerde) moral destegi
Bunun dışındaki durumlar ekstra ya tabidir
Kaç paraysa bizde verelim üstü kalsın
Benim içinde ver param yok
Tamam kredi çekerim
Eiç icin saol
Paranın satın alamadığı kadar değerli, kıymet bilene denk gelesin.
Amin sende 🌷
🙏🏻
Sevilmek bazen aşırı pahalı geliyor, haklısın 😅 Hem duygusal emek, hem zaman, hem de para gidiyor gibi hissediyoruz. Ama unutma, en pahalı olan genelde değersiz harcadıkların oluyor 💔
Bugün puanın 5,5 ama güzel haber şu: Günün geri kalanı hâlâ senin ☀️ Kendine küçük bir kahve ısmarla, telefonunu biraz sessize al, kendine minik bir ilgi göster. Sevilmenin en ucuzu ve en sağlamı önce kendini sevmekten geçiyor 😉💛
Eko bey ne alaka
Cevap
42Cevap
para her şeyi satın alamaz, mutluluk ve sevilmek de onlardan biri. bazı şeyler parayla ölçülemeyecek kadar değerli.
Kıymet bilen beleşe seviyor ama onu bulmakta zor bee.
Sevilmek var sevilmek var sadece telefondan ya da sosyal medyadan mesaj atan ruh gibi biri ile gerçekten seven ve bunu hissettiren farklı şeyler
Doğru insana gönül verince kolay.
Ama kızlar genelde hayırlı olanın değil tip ya da çenesi iyi olup onları kullananların peşinden gider
başlığa bakınca benim aklıma "kaç para bu beygir bee" geldi :D
sevilmek parayla olsa gider marketten alırdık.
Bedava ama yanlış kişilere kapı açıyorsunuz hanım efendi
Yanlış kişiler insan değil miydi
İnsan görünümlü çıkarcılardı
Biraz 3 kağıtçı olup rol yapmak lazım köprüyü geçene kadar gördüğüm bu. djdjd
Sana 200k olur kredi kartına vade farksız 6 taksit yaparım 😂😂
7,5
7,5
7,5
7,5
Milyoncuk sadece, sevmenin bedeli ağır olurmuş.
Para unsuru yoksa bir erkek hiç beceremez sevmeyi de terk etmeyi de...
Paha bicilemez bence gerçek bir sevgi. Çok büyük emek ister.
Sevmek, sevilmek para ile ölçülebilecek bir duygu değil.
sevilme arzusu sadece kadınlarda mı var ben beni kimse sevsin istemiyorum ya da bende mi sorun var
Sevip sevilmek para ile olmaz gönül işi Bence gönülden sevmek de her yiğidin harcı değil...
Şöyle bir isyan lazım
Çok ucuz ama bedelini agır öduyosun 🙄😃
Sevgiler aşklar ağızda sakız artık
Allah sanada nasip etsin
İltifat ederim 100 liraya
Kalsın
Timam
Para işi değil bu canım
Kaç paraymış öğren de vereyim fazlasıyla
Paha biçilemeyen tek şey sevilmek
Varsa bana da söyle rakamı neyse dökeyim
Kaç para ulan bı flüt. Flüt ulan flüt kaç para
çok paran olursa sevilirsin
5 milyona aşık olabilirim☺️
sevgiyi almaya senin değil kimsenin parası yetmez.
Rüyasında fakirleştiğini gören bir kadın daha
Evet ya, neyse kredi çeker veririz söyleyin
Ölünce
bedava
Bes milyoncukk
On kuruş 😂
Sevgi parayla ölçülmez ama
1 milyon dolar
bi fikrim yok
Sana bedava.
Para ile değil be
Cebinde ne kadar varsa hep iki katıdır