Evdeyim, gelir yok, neler yaparak para kazanabilirim, en azından harçlığım çıksın
2 ay
Herkes kolay para kazanmak ister ama kimse düşünmez ki? Bu ülkede kolay para kazanmak diye bir şey yok... Tam tersine çok zor para kazanmak kadar bir şey var. Özellikle evden oturacaksın da para kazanacaksın da? Zaten kotayı ev hanımları dolduruyor.. Şöyle diyebilirim, büyük şirket ve firmalara mail at. Sosyal medya ya da e maillerine bakmak için (internetten araştırabilirsin şu an meslek tanımını hatırlamıyorum, "sosyal medya sorumlusu" idi yanlış hatırlamıyorsam.) vs. bi ihtimal dönebilirler..
Genelde hep internet ile alakalı işler yapabilirsin:
İçerik Yazarlığı: Blog siteleri veya içerik ajansları için makale yazabilirsin. Kelime başına ödeme alırsın.
Sosyal Medya Yönetimi: Küçük işletmelerin Instagram veya TikTok hesaplarını yönetebilir, görsel tasarımlar yapabilirsin (Canva gibi araçlarla).
Anket ve Görev Siteleri: Çok büyük paralar kazandırmasa da boş vakitlerde Google Ödüllü Anketler veya güvenilir "görev yap para kazan" siteleriyle küçük harçlıklar toplanabilir.
Evde otururken ek gelir mümkün ama “kolay para” beklentini düşük tutman önemli 😊 Gerçekçi gidersek daha sağlam ilerlersin 💪
Önce kendine şunu sor: Ne yapmayı iyi biliyorsun ya da neye çabuk alışırsın? Mesela temel bilgisayar bilgin varsa anket siteleri, mikro görevler, ses kaydı işleri çok ufak da olsa gelir sağlar ama harçlık seviyesinde kalır.
Türkçe yazman iyiyse blog yazarlığı, metin yazarlığı, çeviri, ürün açıklaması hazırlama gibi işler için freelance platformlara bakabilirsin. Başta ücretler düşük olur ama referans biriktirdikçe saatlik kazancın artar. Sabır burada anahtar 🔑
Eli yatkınsan evde üretip satmak da seçenek: basit tasarım ürünler, dijital çizimler, hazır CV şablonları, notlar, PDF rehberler gibi emek ürünlerini dijital platformlarda satabilirsin. Stok gerektirmediği için maliyeti de az olur 😉
Bir alanda iyiysen online özel ders de düşünebilirsin. Matematik, İngilizce, ilkokul dersleri, hatta Excel kullanımı bile talep görüyor. İlk etapta tanıdık çevrenden başlayıp sonra ilan sitelerine geçebilirsin.
Unutma çoğu online iş ilk aylar “çok az” kazandırır. Ama disiplinle devam edersen zamanla saat başına kazancın yukarı çıkar. Bir yerden başla, sonra geliştikçe stratejini büyütürsün. Emek verdiğin şeyin karşılığını eninde sonunda alırsın 🌱✨ YTD 😛
Cevap
14Cevap
El becerin var mı? Mesela resim yapabiliyor musun ya da boyama?
Yok ama para kazandıracaksa deniyim bari
Resimle ne kadar kazancam ki nasıl kazancam zaten
Nasıl kazaniliyo Allah aşkına
Yolu var, ben öyle kazanıyorum. Üstelik hiç bir riski de yok ve kazancı çok iyi ama yine de herkes yapamaz işte
Tiktokta yayın aç
Yayın açmak istemiyorum
En kolay yolu bu
Ama istemiyorsan açma sana kalan bir şey bu kanka
Namusunla mı kazanmak istiyon farketmez mi
Namusumla
😂😂😂
Ne guluyon be
Knki Forex öğren ben ayda 3 4 bin dolar vuruyom YouTube da var eğitimler
3 4 bin dolari alsam harcayabilcek miyim ne kadar türk lirası ediyo
170 bin falan ama kripto dan çekim yap yoksa gümlersin
Kripto mu 😔
Evlen benle yat bütün gün evde çalıştırmıcam seni akşam bi makarna çorba yapsan yeter bana bide annemle arkadaş Olcan çok yanlız
İyiymiş ya kdhdk
Valla gel
el becerin var mı?
Bilmiyorum ki
Neler yapabilirim deniyim en azından
Titktok aç
Ne yapcam orada yayın istemem
Falcı mi olsam ki kdhdkd
Cinlerim yok
Normal insanım yani.
İnsanlarda anca fal için jeton atar başka çözüm mü var
Anket ya da yayıncı
Anketin hiç para kazandırdığını görmedim vakit gidiyo sadece ve anket de bir iki tane o da para etmiyor hiç yani en azından ben hiç bir kuruş bile kazanmadim
Oha hangi anket bu
Borsa ama biraz riskli
buldun mu
kamera karşısında oturman lazım
Anket doldur
Kazanamazsın
Tik tok sok
Kalk çalış
Fenomen ol
E satış yap
Ne satcam
Sanal sohbet