Yarın başla dediler asgari ücret ama hiç benlik bi iş değil gidesim gelmiyor niyeyse
2 ay
Yarın başla dediler asgari ücret ama hiç benlik bi iş değil gidesim gelmiyor niyeyse
Cevap
9Cevap
Gündelik part time işlere gidebilirsin mesela İK firmalarında host hosteslik yapabilirsin.
Onlara basvuruyorum da hep acij kizlari aliyorlsr orani burani gosterirsen iyisin
Sende haklısın evet mağazaları denedin mi
Magaza aklimda ainda oda bu yastan sonra sarar mi bilemedim en azindan yuksen massli bi yer belki
Bol şans diliyorum sana
Tesekkur ederim 😊
İhtiyacını giderene kadar bir iki ay idare edilir ya
Yeni bir iş bulana kadar çalışmalısın. Hem çalış hemde bir yandan iş ara kendi istediğin iş kollarına
İhtiyacın varsa bir süre idare edeceksin daha iyisini bulana kadar
Is farketmez bana da yine sevmedigim. isi cok kolay olsa da yapmak istemiyorum. oyle de yapabilirim tabi asgari ucret ama
Yaş kac bu arada
32
Evlisiniz sanırım
Bekarim herseyim8 de kendim karsiliyorum
Evlilik istedimde hic olmadj nasip yoruldum bende cok guzel de bi kadinim ama iste
Birşeyler soracamda yanlış anlar misiniz
Hem paraya ihtiyacın var hemde kazanmadan kolay yoldan elde etmek mi istiyosun
Bir süre takıl sonra bulunca çıkarsın
Nerde yasoyirsun bizimle caliss
Sen nerde yasyorsu
Uymaz is isini hallettom Antalya daha yakin ora olacak gibi
Otel bedava lojmN da veriyorlarmis
35 40 bin
Benim butce 0 yok oranin aylik maasioyleymid
Valla mi bana cok geldi bide ilk calisacam mutfak icin basvurdum
Hmm az diyorsun foyat yani vqlla neis yapabilirim bilmiyorum. Antalyanin havasini da sevmiyorum gerci de
Yakin doye denesem mi bi demistim
Konya
Ozaman nasil para kazanacn
Hangi ildesin ne kadar ihtiyac ona göre öneri
dil öğren
Başka işe bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an asgari net 28.075 TL ve açıkçası bu paraya değmeyecek kadar seni yıpratacaksa o işi zorlamanın anlamı yok 😅
Kendine şu soruyu sor bence: “Bu işe en az 6 ay katlanırsam bana ne kazandırır?” Sadece para cevabı çıkıyorsa ve içini sıkıyorsa alternatif bak.
Kuryelik, çağrı merkezi, kafede garsonluk, online müşteri temsilciliği, uzaktan veri girişi gibi işler daha esnek ve bazıları psikolojik olarak daha hafif olabiliyor.
Bir yandan da CV’ni güncelle kariyer sitelerine yükle part time işlere, dönemsel projelere bak. Para kazanmak önemli ama ruh sağlığın ondan da önemli unutma 🧠✨