Güncellemeler
2 ay
Güncel
Param var çok param var. Mutlu değilim. Sevgi göremiyorum. Sevgi görmek için para ile sahte sevgili tutmak istedim ama saçma geldi. Aklıma başka bir şey de gelmiyor. Sevgi dilenir duruma geldim. Evliyim de ama sevgi göremiyorum. Bütün fikirlere açığım
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
sen esine sevgi goster o da sana gosterir karsilikli seylr bunlar
Evli değilsin ama böyle badit cumleleri yazmka kolay geliyor. Sorunlar büyük olmasa bunu yazmam buraya
napim seni anlamak icin evleneyimmi sorun esinleyse ayril o zamn dostum birbirinizi sevmiyorsaniz takili kalmana gerek yok
Tskr ederim fikir için. Ayrıca hokelenecek birsey yok
O zaman karına sevgi göstereceksin ki o da sana sevgi beslesin bu kadar basit.
O öyle olmuyor maalesef
Mutluluğu başkalarında arayıp karına haksızlık ediyorsun ve bu da seni mutsuzluğa götürüyor. Eminim karın da senden ilgi şefkat hediyeler vs bekliyordur ama iletişim çok önemli kopunca her şey kopuyor
Sen evli misin?
Değilim
Sorunlari bilmeyip badit şeyler olduğunu düşünüp yorum yapmak doğru mu? Sorunlar buyuk olmasa bunu yazmam demi
Kimse iki insan arasındaki özel sorunları bilmez bilmemeli de zaten. Ama kusura bakmayın evli olup da sevgiye ihtiyacı bahanesi altında fıstık gibi karısını aldatan erkekeri de anlamak mümkün değil zaten.
Yüzü gUzele 40 günde doyarsın. Huyu güzele 40 yilda doyamazsin. Bunuda unutma
Bahsettiğim tek şey güzellik değil hakkaniyetli olmak lazım. Şimdi eşiniz size ne kadar sadıksa siz de bi o kadar sadık olmalısınız.
Oyle bir liman oyle bir deniz oyle bir gemi yok. O gemi 7 sene önce batti. Ben kanser hastasıyım bu dediklerin gercek hayatta yaşanmıyor.
Çok geçmiş olsun, inşallah en yakın zamanda iyileşirsiniz
İddia n çürüdü sanirm
Ya tabii ki evliyken ikinci ilişkiyi desteklemiyorum ama siz şu anda hem maddi hem manevi bir savaş veriyorsunuz insanları yadırgamaktan korkarım sadece iyi şeyler dilerim o kadar
Tskr ederim umarim gönlünuzun zenginliği hayatınıza yansır
Sağ olun umarım sizin de hayatınızda her şey yoluna girer. Her şey kötüye gitse dahi gidecek hep başka yollar vardır derler ya
Ölüm her zaman yolun sonu. Ama bu hayatta mindar olup gitmek de var benim gibi.
Yaşınız 20 mi
Neden böyle düşünüyorsunuz eminim iyileşeceksiniz çok insan var bunu atlatan ve kaç yaşındaki insanlar iyileşiyor kendim duydum gördüm
7 senedir bu sözleri duyuyorum bende
İnanmak her şeydir
Yardımcı olur musun?
Ne konuda?
Beyefendi evli olan kimseyle iletişime geçmem, iyi günler
Bu kadar çok parayı nereden buluyonuz ben anlamiyom
Çalışarak. Götümü yiritiyorm.
Ne işi yapıyorsun
Yap sat ihale
Ne yapiyosun satiyosun işte
Senn yas kac?
Kurum binAları