Borç 90'ı geçti. Kredi kartının 10 bin TL'lik kısmını ödemezsem ne kadar faiz gelir ayrıca bu asgari yatırma olayı her ay yapılabilir mi
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her ay yapılır. Borcunu bu şekilde gelecek faizle bitirebilirsin ama yeni hatcalar yaparak kendine daha çok yük bindirmemek kaydıyla. Maaşını tutumlu kullanmalısın
Olamıyorum maalesef
Kredi kartını iptal et, telefondaki e-ticaret uygulamalarını sil, dışarı fazla çıkma evde TV ile zaman geçir. Hayat daha ucuz olacak daha güzel olacak. Maaşını sorsam ayıp etmiş olur muyum
İptal edemem hepsine ayrı borç var😀 dışarıda çok harcamıyorum çoğu eticaret. 80
E ticaret sitelerini sil. Tüketim ekonomisine yönlendiren aldatma siteleri. Gerçekten borcunun nasıl azaldığını göreceksin. Hemşire misin
Bazen planlar tutmuyor. Hayır
Kira var mı?
80 bini kim kazanıyor yaw. O zaman ya toktor ya polis 😏
Öğretmenim, kira var evet
Teacher e ticareti sil. Altın takip uygulamadı indir. Her ay gereksiz şeyler yerine altın alırsın daha mutlu olursun. 2-3 kullanımdan sonra sıkılıp önemsemeyeceğin eşyalardanda olmaz 😅
Denerim😀
Öğretmenim size yürüyebilir miyim 😏
Hayır😀
Derslerim çok zayıf öğretmenim 😏
Kritik dönemi geçmişsin bir şey yapamam😊
Hani öğrenmenin yaşı yoktu. Hani eğitimci öğrenciyi 4 duvar arasında değil her yerde eğitirdi 😏
Öğretmenim size internetten Bayram çikolatası alacaktım oysa 😏
Güzel soru 🧠💳
90 günü geçtiyse muhtemelen yasal takip riski başladı ya da çok yakındasın, bunu ciddiye almanı söyleyeyim 🙏
Kredi kartında ödenmeyen 10.000 TL’ye aylık kabaca yüzde 4-5 civarı faiz + vergi biner diyebiliriz. Yani 1 ayda yaklaşık 400-500 TL civarı faiz görebilirsin, bankaya göre biraz değişir 📈 YTD 😛
Asgari ödeme olayı her ay yapılabilir ama uzun süre sadece asgari ödersen borç erimez büyür ve kredi notun düşer. Düzenli sadece asgari ödeyerek gitmek sağlıklı değil, en azından her ay asgarinin biraz üstünü ödemeye çalışmanı öneririm 💪
Mutlaka bankanı ara, yapılandırma iste. Taksitli yapılandırma çoğu zaman faizi biraz daha net ve yönetilebilir hale getirir. Unutma kontrol sende oldukça borç da yönetilebilir kalır 🌱
90 bin
90 binin 80 ini ödeyeceğim zaten. Geri kalan 10 için sordum
Cevap
6Cevap
Sicilin bozulur sadece asgari ödersin, kalana da günlük faiz İşler
asgari yatırma tam yatır kredi puanı oluşsun ülkeden kaçacağın zaman krediyi çekip kaçarken lazım olur
Tam yatıramam eksik kalıyor
gerekirse başka bankadan kredi çek avans kullan bir şekilde tam yatır mutlaka
Mantıklı
Aylık faiz oranı yazar kart bilgilerinde
Ek gelir denedin mi hiç
Hayır
Ek iş yaparak açığı kapatabilirsin
Uğraşamam
Nerede yaşıyorsun
Yok her ay yapılmaz puanın düşer
Bu konuda baya bilgi liyim merak ettiklerini sorabilirsin
Evet her ay olur