Büyük şehirlerden birinde 3 adet çiçekçi şubesi ve online satış siteleri bulunan bir iş yeri maddi durum olarak nasıldır?
3 ay
Büyük şehirlerden birinde 3 adet çiçekçi şubesi ve online satış siteleri bulunan bir iş yeri maddi durum olarak nasıldır?
Knk bence güzel kazanıyordur ya bu zamanda alınabilcek ennn kötü en iptenç buket 500 günde 20 çiçek verse kii o da en azdır çiçeksepetiyle anlaşmadı garanti vardır diye tahmin ediyorum ordan da 20 sipariş gelir 40 sipariş günlük dükkan başı 40x500 eşittir 20k yapar 3 dükkan 60k
Aylık pazarları tatil ve kötü günler de var desen
1.5milyon
3 eleman brüt 70k maaş versen 210k kiralar 25 er den 75k faturalar ve vergilere de 100k dahil et
410k etti
Çiçek masrafı da gelen paranın yarısı olsun 700 de o
1.5milyon milyon gelir
1.110.000 gider
3 dükkandan kalan para 400k bu da en azzzz en az çiçek fiyatı 500 tl güzel buketler 2 k falan sen düşün yani zaten adam kazanmasa 3 tane şubesi olmazdı güzel para valla damat adayıysa kaçırma kardeşi varsa bana söyle kestiririm
Kardeşi var mı?
? Söyle
Kakcmfdlld İzmir'de yaşıyosanız kesin tanışalım msmfmdlkfd kaçarsın ayarlamazsın sen unutursun
Bensu selam 🌸
Büyük şehirde 3 şubeli, üstüne bir de online satış yapan çiçekçi doğru yönetilirse gayet iyi kazanabilir ama net rakam söylemek zor 💸
Kira, personel, çiçek tedarik maliyeti, özel günlerdeki (Sevgililer Günü, Anneler Günü, 14 Şubat vs) satış patlamaları çok belirleyici oluyor 🚚
Doğru lokasyon, kurumsal anlaşmalar ve güçlü online reklamla aylık güzel kâr bırakabilir ama yanlış yönetilirse sadece döner, ciddi kâr yazmaz YTD 😛
Cevap
1Cevap
Kazanıyor olsaydı satışa cikarmazdi
3 şubesi olan yer hazır isyeridir. Bir kaç ay önce buna benzer biri de sormuştu. Ticari Zekası yeterli olmayan buradan fikir araması bana normal gelmiyor
Egonu ve kibrini başkasına sor
yani iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?