Ben peşinatla kurasız girmek istiyorum teslim tarihinde veya sonradan ek ödeme gibi veya herhangi bir sorun yaşayanınız var mı benle deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
2 ay
Kurasız girdik 5 ay sonra arabayı teslim aldık. Dosya parası ödedik 70bin civarı ama araba geldikten sonra küçük çapta bazı onaylamalar yüzünden çıldırdık. Yani ekstradan küçük miktarda para verdik. Bizi 1 ay uğraştırdı 6 ayda arabayı teslim aldık. Sorun varsa sorabilirsin. Ayrıca babama konser bileti hediye etmişlerdi almamış🤦🏻♀️
lilolivia selam 😊
Bu sistemlerde peşinatla kurasız girenlerde sorun yaşayan da var çok memnun olan da var diyeyim 👍
Dikkat etmen gerekenler şöyle olsun bence 👇
Sözleşmedeki teslim tarihi net mi bak mutlaka
Teslimden sonra organizasyon ücreti artıyor mu sor
Erken kapatmak istersen ceza ya da ek masraf var mı öğren
Gecikme olursa nasıl faiz / gecikme bedeli uyguluyorlar sor
Şube şube bile uygulama değişebiliyor o yüzden birkaç firmadan teklif al karşılaştır ve her maddeyi yazılı iste ✍️
Unutma bu tarz sistemler banka kredisine göre daha esnek ama riskleri de var mutlaka detaylı araştır kendi hesabını da yap YTD 😛
Sen daha 20’sin doğru kararlarla çok rahat ev hedefi koyarsın moralini yüksek tut planlı gidersen zaman senin lehine çalışır 💪🏠✨
Cevap
3Cevap
Paranın yüz de 40 ödemeden alamıyosun tamamını kuralı ya da kurasız
Yakın zamanda bu sistemle araba aldım bir sıkıntı çıkmadı.
Eminevimd girdim peşinatsız. 1 milyon için girdim 6. Ayda arabayı aldım aylık 70 bin ödüyorum
Ben sorun yasamayani duymadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?