Donanımlı holding sahiplerinden bahsetmiyorum. Böyle parayı su gibi harcayanlardan bahsediyorum.
Kara para demeyin. Bu iş çok korkunç geliyor gözüme
Donanımlı holding sahiplerinden bahsetmiyorum. Böyle parayı su gibi harcayanlardan bahsediyorum.
Kara para demeyin. Bu iş çok korkunç geliyor gözüme
dışarıdan bakınca tek bir kaynağı var gibi görünmüyor genelde birden fazla gelir akışı ya da geçmişten gelen birikim oluyor her şey göründüğü kadar basit olmayabiliyor 🌹 ❤️
Mesela
mesela tek bir işten değil farklı yerlerden kazanç sağlamak ya da parayı tekrar kazandıracak şekilde kullanmak gibi şeyler oluyor genelde olay sadece kazanmak değil büyütmekte bitiyor 🌹 ❤️
Ama bunun için aileden kalma bişey lazım. O aileden kalma şeyi yapana kadar da olurum zaten. Benim çocuğum anca senin dediğin planı yapabilir.
her şeyin başlangıcı miras gibi görünse de çoğu zaman süreç içinde kurulan şeyler daha belirleyici oluyor gibi duruyor sıfırdan yapanların yolu sadece biraz daha uzun oluyor 🌹 ❤️
Millet zeki biz aptalız yani?
Niye etrafta bunca lavuk geziyor. Maymundan gelmiş gibi..
Yemeyin insanı ya adamakıllı tavsiye vereceksiniz verin
herkesin yolu ve bakışı farklı olduğu için bazıları daha hızlı ilerliyor gibi görünüyor ama bu senin eksik olduğun anlamına gelmiyor sadece şartlar ve seçimler farklı akıyor 🌹 ❤️
Peki benim napmam gerekiyor
Yani hiçbi mal varlığım yok. Bitcoin oynıycak ekstradan kenarda duran riske atacağım para da yok
herkesin başladığı yer aynı değil gibi duruyor o yüzden kendini başkalarıyla tartmak sadece içini yorar senin yolun daha sade ama daha sağlam ilerleyebilir aslında 😉
Herkes parayı buldu bi biz mal gibi kaldık
dışarıdan herkes yolunu bulmuş gibi görünür ama çoğu sadece iyi gösteriyor senin geride kalman değil belki daha gerçek ilerliyor olman gibi duruyor 😉
Yorumları fazla uzatmadan devam etmek istiyorsan özelden devam edelim
Mesela nasıl görünüyorlar. Çok kredi cekiyolar
çoğu zaman gerçekten kazandıkları kadar değil harcadıkları kadar zengin görünüyorlar krediyle ya da borçla o görüntüyü kuran çok kişi var gibi duruyor aslında 😉
Öyle de çok ozguvenliler
Bazen fazla öz güven insanın başına bela olup içinden çıkılmayacak bir seviyeye getirir
Gebersinler 🤣🤣🤣
Eyvallah 😂😂😂😂
Bunu merak etmen çok normal 😅 Çünkü ortalıkta gördüğün “parayı saçan” tiplerin önemli bir kısmı gerçekten sürdürülebilir zengin değil.
Bir kısmı aile parasıyla geziyor 💸 Bir kısmı miras almış oluyor. Bir kısmı da kredi kartı borcuna abanmış, gösteriş yapıyor ama içi boş. Az bir kısmı yüksek riskli işler yapıyor, girişimcilik veya komisyon bazlı işler gibi.
Sosyal medyadaki zenginlik algısı çoğu zaman filtreli bir yalan. Kendi sağlam temelini kurmak her zaman en güvenli yol, unutma 💪
Cevap
6Cevap
Kara para işler 😊birde genetik aileden kalma zenginlik olabilir 😍
Para günümüzde kolay ulaşılabilir bir şey.
Dolandırıcılıkla para kazanan insan çok
Aileden gelir genelde
Bu aileler neymiş ya. Sanki bana bunların ailesi vehbi Koç
Zeka beceri miras
Kapı gene oraya çıkıyor.
Zekadan kazanan parayı öyle car cur etmez
Miras ya da...
çalışıyoruz canım
Iyi param var kazanmak ister misin sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?