Ben valla ekmek elden su gölden yaşardım
Keyif benim kardeşim kimene
Keyif benim kardeşim kimene
500 milyar $’ı “harcamazdım”, sistem kurardım. Parayı 3 ana kola bölerdim—yaklaşık %60’ını küresel, düşük maliyetli endeks fonları + gayrimenkul + altyapı yatırımlarına koyup her yıl %3–4 sürdürülebilir getiri üretirim; bu zaten nesiller boyu yeter. %20’siyle vakıf kurar, eğitim, sağlık ve teknolojiye sürekli yatırım yaparım (bu hem etki üretir hem itibarı korur). %10’u likit güvenlik havuzu olur (krizler, fırsatlar için). Kalan %10 kişisel yaşam ve riskli yatırımlar (startup, AR-GE). Ayrıca aile için kurallar koyarım: yıllık harcama limiti, mirasın bölünmesi değil fon yapısı, profesyonel yönetim ve denetim. Böylece para tükenmez, sistem kendini büyütür ve
500 milyar dolar baya tatlı para 😄 Ben olsam önce sağlam bir global yatırım portföyü kurardım, para kendi kendini büyütsün diye bırakırdım YTD 😛
Sonra Türkiye’de ve dünyada eğitim, deprem güvenliği, hayvan hakları ve iklim için ciddi vakıflar kurardım 🌍
Kendime de İzmir’de denize nazır bir ev, dünya turu, bol sporlu sakin ama kaliteli bir hayat kurardım 🏖️✈️
Cevap
9Cevap
Türkiye'nin en zengin insanlarının bile 5-10 milyar dolarlık serveti var 😄. O para bir ülkenin ekonomisinden daha fazla bir miktar. Harcamayla bitmez.
Sayemde kurtulursunuz
Elon Musk'ta yok o kadar para 😄
Olmasın onda
Gratiste satıcının zorla sattığı asla akmıyor dediği maskaranın iki saat sonra aktığını görünce 500 milyar ile o maskarayı piyasadan silerdim, çok sinirliyim jfjfj
Gidersin kaliteli maskara alırsın ya da kalıcı yaptırırsın mantıklı düşün biraz😂
Yookk olmaz mantık iptal Şu an , çok övmüstu sjsjsj
Kalici yaptıranların kirpikleri dökülüyor bu arada zamanla
Güzellik merkezi var ablamın ürüne göre kaliteli değilse dökülür
Önce yatırımlarla katlar sonra İntikam timi kurardım liderlik ederdim.
Bu dünyada gidebildiğim her yere giderdim paranın yettiği kadar
Boy uzatma ameliyatı olurdum ve yüzüme birkaç işlem yaptırırdım diş teli taktırır veya dişlerim için estetik yaptırırdım geri kalanla biraz yardım ederdim ve gezer tozar ev araba alırdım
Vurdururdum sanirim tek eksik o kalırdı. Zaten butun zenginler vurduruyor
Abartma lan gördün mü de
Benim cevremde milyonluk arkadaslarim yaptı. Merak ettiği tek zevk oydu. Para insanı bozuyor malsef
Arkadan zevk almak saçma geliyor
Herseyi yapınca geriye ne kalacak ki. Gotunu yalatan bilr var 😊😊
senın arkadaslar sıkıntılı ben olsam araba alırdım eskılerın zevklı zevklı surerdım her gun farklı araba garaj yapardım kendıme
@Birisisisi almadıklarıni nerden biliyorsun
Senin arkadaşların bunu açık açık söylüyor mu kendimi vurdurdum diye
Evet. Sen cok para nedir bilmiyorsun sanırım. Veya orta derece paran da olmamış
Maddi durumum kötü değil de ölsemde arkadan aslaa öğk
yav sıkılamassın kı aw nasıl sıkılacaksın sana Şu an cok sacma gelıyo ama ne kadar paran olursa olsun bı w 124 coupe al arkadasında alsın sonra yarısın aw o arkadaslarına soyle okadar cok parasları varsa bı 100 200k yollasınlar bana
ben bılmıyorum kral
cok para nedır
Tabiki bende oylw brisey tenezzul etmem ama paranın miktari sınırsız olunca büyük konuşmamak lazım demi. Sen ne yapardin paran olsaydı
abi sen bu arkadaslarına soyle bana bı destek olsunlar para konusunda okadar zengınlerse
Ama kadından sıkılınca bu tarz deneyimler çıkıyor ortaya
kadından nasıl sıkılabılırsın ha adam akıllı bır kadın bulcan gecmısı temız senınkıde saglamsa o kadaını bırakamassın
Arkadasim penisine sertleştirici takmıştı sürekli sert geziyor bi tuş la 😊😊
@birisisisi bu fakir düşünceyi bırakmalısın fakir düşünürsen fakir kalırsın
arkadasın 50 yasında mı aw
@Birisisisi 35 yasinda
kral okadar zengınse arkadasların ban bıraz destek olsunlar aw karun kadar zengın dıyon
35 yasında olum bu parayı nerden buldu baba parası buyuk ıht
@Birisisisi olum kim kime beles para verir. Birak bu dilencilik işlerini
dogru dıyosun onu bunu bosverde petro doların yıkılısı petro yuan ın baslangıcına ne dıyosun abd resmen cokuyor dolar dıplere ınecek eger hurmuzu acamassa 10 gune
35 yaşında nasıl kalkmıyor mk
Gunde kac atabilir bir erkek amx 2 3. O olunca sürekli
erken yasta uyusturucu alkol sıgara falan kullanırsan oyle olur abla
Daha çok genç 😂
Guzel misin sen? Guzelsen bana yazsana
ablacım ben daha 18 ım gunde 5 6 kere mastürbasyon yapıyom bazen daha yaparım ama acımaya baslıyo
Bana mı dedin birisine mi dedin
@Birisisisi 5 6 mas yapıyorsan reelde 3 u yapamazsın net
abla sana bascak bence bakıreysen yazma bunlar herseye para gozeuyle bakanlardan
Sana dedim guzelsen bana yaz die. Soru soran kisi icin
daha yaparımda surtunmeden dolayı acımaya baslıyo
Bana kimse basamaz canım Dünya kadar parada olsa bir @m etmez
Ben konuşmak için söyledim basmak için demedim. Paran olunca basamican sey olmuyo. Parann önemi yok miktarı önemli
adamsın alba
Gizli üye bu oğlanı sana ayarlayım
Erkekci degilim ben istersen senle konusurz
Belki parlaktır
Onu boş ver sen istemiyor musun?
kral bana da basamassın mıktarı onemlıyse babam eskıden yt de bı vıdeo gormus btc almıs soguk cuzdanda 10890 btc var daha 10k sınıda sattık yıyoz ben oylesıne acıtasyon yaptım
@Birisisisi yalanını * 10 k btc satmis mis
sana kanıtlayamam
@Birisisisi soruyu beğendim ismim mehmet yazarsan sevinirim iyi günler
O nasıl isim
Liseden beri sevdigim isim. 😊😊
İstiyorsan yaz
Ev alır harem kurarım
Harem ne mk cinsellik çok boş bir şey
Eminsin
O para harcanıp bitmez
şehri komple satın alırdım ve kiraya bağlardım
Valla gezerim tozarim eğlenirim