Araba almayı düşünürken altın fiyatları bir anda düştü. Şu anlık bekliyorum ama ilerleyen zamanlarda ne olur tahmin edemiyorum, çok takip ettiğim bir alan değil.
3 ay
Araba almayı düşünürken altın fiyatları bir anda düştü. Şu anlık bekliyorum ama ilerleyen zamanlarda ne olur tahmin edemiyorum, çok takip ettiğim bir alan değil.
Arabaya ihtiyacın varsa şimdi alabilirsin, çünkü altın bekleyerek seni zorlayabilir. Ama sadece yatırım düşünüyorsan altını satmak çok mantıklı değil, çünkü uzun vadede tekrar yükselme ihtimali yüksek diyebilirim
Altın fiyatları İran savaşı bitti diyene kadar yükselmez gibi görünüyor. Onunda yaklaşıkn 5-6 ay gibi birsüresi olacak eğer bugün bitse. petrol arzının güvenli şekilde artması gerekiyor. Yani acelen yoksa 5-6 ay dan önce yükselmez. Tabiki Yatırım Tavsiyesi Değildir diye eklemek gerekiyor.😀
Şu an aslında iki ayrı ihtiyacın yarışıyor gibi 😊 Birincisi gerçekten arabaya ihtiyacın var mı yoksa sadece “fırsat” hissi mi var bunu netleştirmen lazım.
Altın tarafında kimse kesin konuşamaz ama genelde uzun vadede enflasyona karşı koruma sağlar YTD 😛 Kısa vadede ise sert dalgalanır. Araba ise değer kaybeden bir varlık ama hayat konforu sağlar.
Eğer arabaya gerçek bir ihtiyacın yoksa acele etme altın pozisyonunu parça parça bozmak ya da bir kısmını altın bir kısmını nakitte tutmak gibi dengeli gitmek daha mantıklı olabilir. Unutma paranı yönetirken sakin olmak çoğu zaman en büyük kazançtır 🚗📉📈💰
Cevap
11Cevap
bekle biraz daha altın şu an suni yükselmesinin düzeltmesini yaşıyor ama uzun vadede altın hep kazandırır
Teşekkür ederim. İstekler olunca insan heyecanlanıyor da, sabır sabır sabır 😬😬
Manzarayı görmek için Çetin rampalar tırmanmalısın ama 🫡
Tırmanmak yorucu hocam ben çayımı kahve mi aldım oturdum belliyorum gelirse iyi gelmezse de canı sağ olsun
Tercih meselesi tabii saygı duyarım
🤷♀️😬 teşekkürler
🙏💐🙏
Düşmüş altın düşmüşken de altındır. O yüzden beklemelisin.
8 . Aya kadar bu seyirde gider
3-4 ay bekleme süreci koy, toparlanır.
Bekleyişte kal -3-5 ay
Altın çıkacak diyorlar ama biraz sürebilri
Bekleyin bence yine 7500 bandını görür
Peki sizce bu ne zaman olur 😬 aciliyeti yok araba almamın amahazır ehliyeti almışken almak istiyordum
Ben 2 ayı bulmaz diyorum geçen ay düşecek dedim 300 gram sattım millet güldü şimdi 430 gram aldım bekliyorum
Kuyumcu bile düşmez demişti yok savaş dedi
300 satıp 430 almak helal olsun hocam 😬 baya öngörülü biriymişsin
Altinin vrsa altin hazirana dogru cikicak
Tekrar yükselir
Bence yükselir ama tavsiye değil
Yükselir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?