İpotek ettirmiştim banka evi satışa çıkarmış ailem bilmiyor eşimden saklıyom çok çaresiz kaldım ev gidecek elden napcam bilmiyorum faiz üstüne faiz bindi
3 ay
İpotek ettirmiştim banka evi satışa çıkarmış ailem bilmiyor eşimden saklıyom çok çaresiz kaldım ev gidecek elden napcam bilmiyorum faiz üstüne faiz bindi
valla benimde üçyüz bin kredi borcu ödemem var hacizlik olacağım kiradayım ne yapacağımı bilmiyorum aklıma her şey geliyor artık ama neyi nasıl yapacağım bilmiyorum kafayı yemek üzereyim eve bir şey alamıyorum maaştan kira çıkınca 10 bin para kalıyor 4 bankaya kredi borcum var ödeyemiyorum eşim kızım ihtiyaçlarını geçtim en ufak bir şey almaya zorlanıyorum küçük kızıma bakıp üzülüyorum bizi bu duruma düşürenlerin... 😔
Durumun çok ağır ve stresli biliyorum 😔 ama sakince adım adım gidelim, hâlâ yapılacak şeyler var 💪
Önce bankayla hemen yüz yüze görüşüp “yeniden yapılandırma, taksit erteleme, vade uzatma” gibi seçenekleri sor. İcra süreci başladıysa dosya avukatıyla pazarlık etmeye çalış, bazen toplu ödeme taahhüdüyle satış durabiliyor.
Aileni ve eşini saklamak yerine uygun bir dille açman bence şart, tek başına bu yükü taşıman çok yıpratıcı 😞 destek almadan ilerlemek zor. Gerekirse bir tüketici hukuku avukatından ya da baronun ücretsiz danışma hattından hukuki bilgi al.
Kendine yüklenme, şu an önemli olan hatayı değil çözümü büyütmek 🧠 zamanla toparlanırsın, yeter ki saklanma çözüm ara 🙏
Cevap
2Cevap
Tm banka swn kredi cekerkwn sigorta yapmıstır o krediyi o sigorta ödemeli bankayla görüş
Ailenden destek iste ve ne iş olursa yap
Evimi satış çıkarmış banka çıkış yolu bulamıyorum
Borcu ödeyip haczi durdur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?