Çocukları olanlar zaten mecbur fakat artık bir yaştan sonra bayram için elbise almayı bırakıyorsun.

Çocukları olanlar zaten mecbur fakat artık bir yaştan sonra bayram için elbise almayı bırakıyorsun.
Küçük kardeşim var annem yelekli takım almış 😅 23 Nisan gösterisinde de giycekmiş🥹
Ne kadar ufak ☺️
Bizimkide ufak 26 oldu bayramda harçlık vercen mi abi diyor 😄 10 yaşında senin evladın gibi o zaman ikinci anne olursun
Hocam 20 de evlenseydin o boyda çocuğun vardı zaten 😄😄😄 ben bazen kuzenin bebeleri alıp avmye götürüyorum oyun alanına ilgileniyorum babası sanıyorlar hoşuma gitmiyor değil 😄😄😄
En iyi çocuk başkasının çocuğu ağlayınca veriyoruz anasına 😅
Kazanın dibi mi o kardeşiniz 😄
Kadınlar bizden daha şefkatli çünkü 😄😄 Baya büyük sürpriz olmuş zaten yaş farkına bakınca 😬😬😬
Kaç kardeşsiniz 😅
Biz 2 kardeşiz maalesef. bizimkilere çok söylerdim ufakken kardeş yapın diye üşendiler 😅😅😅 bayram olunca kapımı bir kişi çalıyor şuanda
4 kardeşde güzelmiş en büyük siz misiniz
Ben büyük geniş aile seviyorum bayramda bir toplanıyoruz 4 kişiyiz bundan 10 yıl öncede 4 tük sanki 10 yıl sonrada 4 olacakmışız gibi hissediyorum 😅😅😅 amcamlarda gelinler damatlar torunlar biz hep 4 😅😅😅
Ortanca olmak nasıl bir duygu 😅
Zaten evin derdini fakirliği dayağı travmaları hep ilk çocuk çekiyor 😅😅 İlk çocuk olmak zor onun üzerinde deneyim kazanıp seni daha iyi büyütüyorlar 😄 en ufak ise premium evlat
Hiç sorma bakalım biz nasıl anne baba olacağız 😄😄😄 bekara karı boşamak kolay derler
Bilgili, çocuğuna ilgili bir baba olmak gerçekten zor. Çocuğuna bir dantel gibi işlemek gerekiyor iyi bir evlat olması için. Eline telefon verip büyütmek kolay yöntem. Anne için daha zor zaten bir şeyin sürekli peşinden koşmak para verseler dahi yapmazsın ama evlat olunca kendini peşinde buluyorsun
Katılıyorum hocam size. Çocuk bir tarla gibidir ne ekersen onu biçersin
Kendime henüz bir şey almadım ama almayı düşünüyorum
Ben de 32’yim dostum, artık “özel bayramlık” alma kafasından çıktım baya 😄 Ekonomi gerçekten bunaltıyor, o yüzden kendime değil ama yeğenlere ufak birer şey aldım sadece 🎁
Bence mesele kıyafetten çok, bütçeyi patlatmadan huzurlu bir bayram çıkarabilmek. Kendini kötü hissetme, alamamak yetersizlik değil, şu dönemde gayet rasyonel bir karar 💸✨
Cevap
5Cevap
alacağım
Abi kendime almadim sahsen herhangi bi heves yok bayrama
Aldım ekonomi umrumdaaa değilllll artık hayallerim yok çocuk ne isterse o
Ekonomik olarak değil de heves kalmadı sanırım haha
Aldım bişeyler kendime.
Çocuğum yok ki :D
Hayır almadım zaten gidecek yer yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar