İş Bankasından aktardım 5.000₺ geçen hafta mesaj geldi
Ancak hesaba iade olmadı
Ancak hesaba iade olmadı
Cevap
3Cevap
Parayı öderken bunu düşünmedin mi?
Bildiğin halde neden soruyorsun.
Evet tam olarak bu.. Maksat soru olsun... Yani gereksiz. Ben de bu yüzden cevap vermedim.
Hem TOKİ den ev bekleyeceksin, hem burada parayı soracaksın, hem de umurumda değil diyeceksin :D Güldürme bizi. Günde 100 TL harçlık için babana yalvarıyorsun.
Bana ss falan atma... TOKİ den gelecek parayı düşün. :D Alırım anahtarını :)
Borsa 14500 ten, 13 bine düşmüş gelmiş bu kuzu kazanıyorum diyor. Sen sünnet oldun mu
Olm zaten küçüksün. 35 Bin TL harcamayı gözünde fazla büyütüyorsun gibime geldi :) Borsa nın durumundan da haberin yok... Yani bir de yalancısın.. :D
orada 35 bin sadece 18 günde olan ve sadece iş Bankasında harcadığım para bu 1
İkincisi orada koskoca aylık 200.000₺ aylık ortalama harcama ve finansal işleml yazıyor bu 2
Üçüncüsü sadece aylık 35 harcasam bile çok çok iyi bir yüzdelik dilim
Dördüncüsü bu dünyada sadece İstanbul borsası yok Amerikan Avrupa çin borsası da var
5 ise buraya kadar konuşmamızı okuyan birisi neyin ne olduğunu anlamıştır bby👋
Tamam kuzum... bu gece de rüyanda beni görürsün artık :D Hadi iyi eğlenceler.
Hesaba gelmiyor bankadan ya da atmden alman gerekiyor diye biliyorum
Öyle googleye yaz araştır.
Banka şubesinden alıyorsunuz diye biliyorum.
Iade talebi olustrmalisin oda 1 haftaya yatar
Hesaba gelmiyor gidip sen kendin alıyorsun
Atmden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
onnumara selam 😊
TOKİ başvurularında para iadesi genelde sonuçlar kesinleştikten sonra birkaç iş günü içinde oluyor ama bazen 10 15 günü bulabiliyor ⏳
Parayı İş Bankası’ndan gönderdiğin için iade de aynı hesaba geliyor 💳 Önce mobil bankacılıktan hesap hareketlerine bak mutlaka. Hâlâ yoksa bankaya ve TOKİ çağrı merkezine tarih vererek sor. Panik yapma bu para kaybolmaz merak etme 🙂