- Para & Ekonomi konusunda 409 cevap paylaştı.
u 2 ayPara benim için sevdiğim şeyleri yapmak ve almak, sağlık için bir araç. Lüks yaşam da gözüm yok, sağlıklı kumaştan yapılan kıyafetler de ve markalar da gözüm olabilir. Mutluluğu sadece parayla kısıtlamamak lazım. Bazen mutluluk sevdiğin birisinin seni düşünmesidir. Güzel bir söz, iltifat, bir nasılsın, sana özel yapılmış güzel bir yemek, sevdiğin insanlarla birlikte zaman geçirmek, bunlar da mutlu edebilir.
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍🌸
En İyi Cevaplar
Para olmazsa sağlığın da olmaz , gereken tedaviyi göremezsin uygun şartlarda yaşayamazsın beslenemezsin... her şey kısıtlı olur , sağlık olmazsa hayattan keyif alamazsın kısaca para her şey olmasa bile her şeyi alabilir bütün ihtiyaçların kaynağı paradır
13 Yorumla- 2 ay
Çok güzel ifade etmişsin gerçekten eline emeğine sağlık 🙏👏👏🥰
- 2 ay
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️
parasız mutlu olmak mümkün. para insanı bir yere kadar mutlu ediyor ama daha sonrasında başka şeyler devreye giriyor. mesela sevdiklerinle vakit geçirmek, onlarla güzel şeyler yapmak, onlara bir şeyler hediye etmek vs. tabi ki para bu işleri yapabilmek için gerekli ama yeterli değil. insanın kendisiyle ve çevresiyle barışık
11 Yorumla- 2 ay
Çok güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 👏👏😊
- Para & Ekonomi konusunda 497 cevap paylaştı.
2 ayOlması gerektiği kadar olmalı tabii ki. Fazlası değil. Fazlası yoldan çıkarıyor insanları. Sapıtanlar bu şekilde sapıtıyor kesinlikle. Nadir olarak sapıtmayanı da var tabii ki. Aldığı kültürle alakalı bir durum.. 👍
12 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 ihtiyaçlarını karşılayacak kimseye muhtaç olmayacak kadar olması şart
- 2 ay
Evet , evet. 👍
Yapay Zeka Cevapladı
Para her şey değil ama azı da hiç keyifli değil maalesef 😊 Günümüz Türkiye’sinde temel ihtiyaçlar için para şart: kira, fatura, sağlık, güvenlik… Bunlar olmayınca mutluluğu korumak çok zor 😔
Ama sadece para da yetmiyor. Sevgi, sağlık, anlamlı ilişkiler, kendini gerçekleştirme bunlar olmadan da mutsuzluk geliyor. En ideali “yeterli para + sağlam ilişkiler + kendinle barışık olma” dengesi 💛
Özet: Parasız tam mutluluk zor ama para = mutluluk da değil. Sen kendi “yeterli” seviyeni bulduğunda hayat çok daha hafifliyor 🌿00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayPara sadece geçici bir araçtır, bir şeyleri satın alır ya da elde edersiniz buda paranın gücü ile olur. Para geçici bir mutluluk verir bana göre ama para varsa hiç bakmayan kızlar bile size bakabilir bu da paranın ekstra bir gücüdür. Gerçek mutluluk asla paranın gücü ile ölçüşemez...
11 Yorumla- 2 ay
Para ihtiyaçlarini karşılayacak kimseye muhtaç olmayacak kadar olması şart
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 2 ayEvet para her şeydir.
11 Yorumla- 2 ay
Bu devirde özellikle parasiz insan hiç insan oluyor maalesef 😌
parasız mutlu olunmaz keza önce hayatta kalman lazım mutlu olmak için ama paranın da seni mutlu edeceğinin garantisi yok, para bir araçtır amaç değil, boşuna uhlevi anlamlar yükleyen yeni nesil ergenlerden ve kuyruk acısı büyük Y kuşaklarından olmayın.
13 Yorumla- 2 ay
İhtiyaçlarini karşılayacak kimseye muhtaç olmayacak kadar olması şart
- 2 ay
dediğim gibi parasız mutlu olunmaz çünkü mutlu olmak için önce hayatta olmak zorundasın o da parayla olur.
ama dediğim gibi sadece paran var diye mutlu olacağının da bir garantisi yok keza her şey para değil, para sana sağlık ve insanları satın alamaz, bipolar ya da şizofren hastası biri zengin de olsa hala hastadır, ailesi veya arkadaşı olmayan biri ne kadar parası olursa olsun yanlızdır bunlar parayla elde edilebilecek şeyler değil. - 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın
2 ayPara bedeninizi kalıcı , ruhunuzu ise geçici mutlu eder. O yüzden ruhunuzun ihtiyacı olan huzuru ve mutluluğunu asla parayla satın alamazsınız. Özelikle bir kadının sadece parayla uzun süreli mutlu olması imkansız. Not bu söylediğim parasız insanlar için geçerli değil.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 314 cevap paylaştı.
2 ayParasız yaşanmaz ortalama gelirle yaşanır ama tat vermez milyoner trilyonlerle yaşanır ama zevk de alınır öteki türlü de zevk vermiyor kuru kuruya gibi olur
19 Yorumla- 2 ay
- 2 ay
Soruyu da beğenirsen memnun olurum 🙏🌸
- 2 ay
Ya yaşarsınız az parayla da yaşanır ama tat vermez zevk vermez bir eli yağda bir eli balda olanlar var şimdi insan özeniyor evine girersin saray odalar çok hizmetliler çok şoförler girip çıkıyor eve bu farklı normal bir apartmanda yaşamak farklı rezidans villa farklı
- 2 ay
Yanlış düşünüyorsun çok parası olupta hiç huzurlu olmayan sağlıklı olmaysn mutlu olmayan insanda var
- 2 ay
Öyleler de vardır derdi olanlar bir sürü var ama yoksul taraftakilerin sorunu bence daha fazla
- 2 ay
Bu devirde özellikle parasiz insan hiç insan oluyor maalesef
- 2 ay
İkiye bölündü her şey sıradan yaşam kaliteli lüks yaşam olarak
- 2 ay
Belkide olabilir haklısın
- 2 ay
Hatta 2030larda bu fark daha da artacak
Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Parasız hiç bir şekilde mutlu olamazsın. Para şimdi en az aldığım oksijen kadar gerekli bir şey. Bir liran eksik olsun ekmek almaya utanıyorsun
26 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 ihtiyaçlarini karşılayacak kadar olması şart yoksa ne saygı görürsün ne bir toplum içine karisabilirsin
- 2 ay
Maalesef öyle 😌 bu devirde özellikle parasiz insan hiç insan oluyor
- 2 ay
😊👍
2 ayPara herşeydir hemde değildir.
Para ile araç olunan herşeyi alırsın ama somut olan hiç bir şeyi alamazsın13 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 ihtiyaçlarını karşılayacak kimseye muhtaç olmayacak kadar olması şart
- 2 ay
Kişiye göre değişken bir durum tabi ihtiyaç meselesi de
- 2 ay
Tabiki
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
2 ayBu zamanda maalesef her şey sayılır.. parasız mutlu olmayı bırak günü bile doğru dürüst cikaraman..
12 Yorumla- 2 ay
İhtiyaçlarini karşılayacak kadar olması şart
- 2 ay
Evet ama fazlası da göz çıkarmaz
Para & Ekonomi konusunda 337 cevap paylaştı. Paranın fazlası esaret, yokluğu başka bir esaret. Mesele mutluluğun beklentiye dayalı olmaması, yoğurt gibi mayalanabilmeei.
12 Yorumla- 2 ay
İhtiyaçlarini karşılayacak kadar olması şart
2 ayPara bir araçtır ama amaç değildir, olmamalıdır. Amaçlarımıza giden yolda işimizi kolaylaştırır ama asıl amaç asla olamaz.
14 Yorumla- 2 ay
- 2 ay
Kesinlikle öyle, bir de her türlü ihtimale karşı birikmiş bir miktar para da olmalı kenarda köşede
- 2 ay
Bu çok önemli gerçekten 👍 çünkü hayat şartları ne getirir bilinmez idare edecek kadar birimkiminin olması şart
- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍❤️🙏
2 ayPara her şeydir. Parasız mutluluk saman alevi.
13 Yorumla- 2 ay
Bu devirde özellikle parasiz insan hiç insan oluyor
- 2 ay
Maalesef.
- 2 ay
🥺😊😌
2 ayPara her şey değil ama çoğu mutluluğun sebebi o bilir özellikle bu çağda
15 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍 ihtiyaçlarını karşılayacak kimseye muhtaç olmayacak kadar olması şart heleki bu devirde özellikle parasiz insan hiç insan oluyor maalesef
- 2 ay
Parası olmayan insan hiçbir insan değildir tabii ki bu benim düşünceme göre kimseye muhtaç olmayacak kadar paran varsa ben fazla fazlası insanı yorar hani ben küçük şeylerle de mutlu olabilen bir insanım ama tabii herkesin mutluluk bakış açısı farklı sağlık huzur saygı varsa ben her türlü mutlu olurum ben
- 2 ay
- 2 ay
Aynen öyle 🌸
- 2 ay
👍😊🌸
Öyle bir dünya na mevcut parasız adam gibi tedavi olamıyorsun resmen
14 Yorumla- 2 ay
Haklısınız 👍 ihtiyaçlarını karşılayacak kimseye muhtaç olmayacak kadar olması şart
- 2 ay
Amin canım inşallah 🙏
Para mutluluk getirmez ama mutluluk veren şeyleri satın alabilir
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 ihtiyaçlarını karşılayacak kimseye muhtaç olmayacak kadar olması şart
En değerli olanı da bu değil midir zaten.
Mutluluk sadece cüzdanda değil11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍
- Para & Ekonomi konusunda 437 cevap paylaştı.
2 ayPara her şey demek değildir çünkü para insanı hırslandırır
13 Yorumla- 2 ay
İhtiyaçlarini karşılayacak kimseye muhtaç olmayacak kadar olması şart bence
- 2 ay
Tabii orası öyle
- 2 ay
🥰😊
- Para & Ekonomi konusunda 909 cevap paylaştı.
2 ayParasız mutlu olunmaz bence asgaride olsa para olmalı
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 heleki bu devirde özellikle, parasiz insan hiç insan oluyor, oyuzden ihtiyaçlarını karşılayacak kimseye muhtaç olmayacak kadar olması şart
Para & Ekonomi konusunda 307 cevap paylaştı. Genel olarak ihtiyaçlarını karşılarsa mis gibi mutlu bir şekilde yaşarsın valla
13 Yorumla- 2 ay
İhtiyaçlarini karşılayacak, kimseye muhtaç olmayacak kadar olması şart
- 2 ay
👍😊
İnsan parasız da mutlu olabilir tabi ama küçük mutluluklar. Para da beraberinde direk mutluluk getirmez o da yanlış bir algı. Ama insanın keyif alabileceği etkinlikler olsun hobi, sosyalleşme vs.. bir noktada paradan geçiyo. En en en önemlisi çocukken pek de kıymeti olmayan ama yetişkin olunca önemi öğrenilen şey. Zaman. Para zamanı alıyor o bile bir insanı mutlu etmeye yeter bence gahshshs
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 781 cevap paylaştı.
2 ayburada hergün zengin koca sorduklarına göre kızlara para mutluluk demek
13 Yorumla- 2 ay
Herkes için geçerli değil ama
- 2 ay
Yüzde 95 için geçerli
- 2 ay
Peki
2 ayParasız mutlu olurum diye düşünüp fakir biriyle evlendim yokluğuna herseyine göğüs gerdim ama asla yaranamadım
11 Yorumla- 2 ay
Öyle olur zaten 🥺
sağlık her şeydir. sağlığın varsa paranda olur mutluluğunda. sağlığın olmazsa trilyonların olsun fayda etmez
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle herşeyin başı sağlık 🙏🥰
2 aySMMM sorsak daha mantıklı olur bunları pek cevaplayamam ben
10 Yorumla
2 ayPara her şey değildir ama çok şeydir para önemli değil diyen kimseye inanma
25 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle heleki bu devirde özellikle parasiz insan hiç insan oluyor maalesef
- 2 ay
Bu yüzden insanları elestiremeyiz şimdilerde 30 yaşına gelecek neredeyse hala ailesinin eline bakan var yani böyle biri ile ilişki düşünmek bana göre insanın kendine yaptığı en büyük kötülük ve çoğu insan buna şöyle bi savunma yapıyor bu dünyaya kendi isteğim ile gelmedim onlar getirdi bakmak zorundalar ki bana göre büyük bi yanlış
- 2 ay
İnsan kendini geliştirip ayakları üstünde durabilir bu bir seçim yapmak isteyen hersekilde yapıyor bugün 70 yaşındaki bir adam çalışıyor o bahaneler tembel insanlar için geçerli
- 2 ay
Tamamen katılıyorum 😊
- 2 ay
👍😊🌸❤️
Maslowun ihtiyaçlar hiyararşisine göre ısınma, barınma gıda giyinmek bir ihtiyaç bu temel ihtiyaclari da maalesef parayla karşılıyoruz para her şey değil fekat gereksiz demek de gerçekçi değil..
00 Yorumla
2 ayPara dolaylı olarak mutlu ediyor ama çocukluk travmalarini icindeki yaraları çözmüyor. En pahalı kaliteli psikologa da gitsen senin için mutsuzsa hiçbir para tedavi etmez.
02 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 ihtiyaçlarını karşılayacak kimseye muhtaç olmayacak kadar olması yeter
- 2 ay
Kesinlikle
2 aypara çoğu kapıyı açar kimse kendini kandırmasın, bir noktadan sonra mutsuzluk başlar
11 Yorumla- 2 ay
İllaki öyle 👍 ihtiyaçlarını karşılayacak kimseye muhtaç olmayacak kadar olması şart
2 ayPara her şeydir. Para olmadan hiçbir şey yapılamaz. Ekonomik özgürlük olmaz, başkalarının eline muhtaç olmak var, konforlu yaşam olmaz, gezmek tozmak olmaz. "Parasız da mutlu olunur" Diye romantik romantik konuşmasın kimse. Beş param yok, mesleğim yok, ailemin eline muhtacım. Çok mutsuzum.
00 Yorumla
2 ayPara hersey degil tabiki de , olmadan da mutlu olabilir insan. Onemli olan kimseye muhtac olmamak. Biraz nerede ve kiminle yasadigin ile de alakali.
00 YorumlaPara kısa vadeli tatmin duygusu yaşatan bir dış faktör sadece, bir nevi araç. İçinde bazı meseleleri halletmediğin sürece dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk da olsan kâr etmez.
00 YorumlaPara bir gerçektir hayatta ama herşeyde değildir çokta paraya tapmamak lazım ihtiyacın kadar oluyorsa yeterlidir ama iktisat ne diyor kaynaklar sınırlı ihtiyaçlar sonsuz 🤣
00 YorumlaHayata tutunmak icjn para şart parasız olmaz.. olur diyenler atıyor.
01 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 ihtiyaçlarını karşılayacak kadar ve kimseye muhtaç olmayacak kadar olması şart, bu devirde parasız insan hiç insandır
Para her şey değildir rahat bir yaşam ve konfor sağla ama bazen de paranın alamadığı şeylerde var bacımsu..
00 Yorumla
2 ayHer seye yakindir. Yinede saglik satin alinmaz ama yiende parayla daha saglikli olursunm hemen hemen her seydir
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 309 cevap paylaştı.
2 ayParasız olmuyor ya..
11 Yorumla- 2 ay
Bu devirde özellikle parasiz insan hiç insan oluyor
Gizli Üye(25-29)2 ayçözümsüz sağlık sorunu ve sevdiklerin ölümü dışında her şeye çözüm bulabilen bir güç para.
11 Yorumla- 2 ay
Para her şey değildir.
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle
Para & Ekonomi konusunda 408 cevap paylaştı. Bi yere kadar evet ondan sonra çatırdar her şey
13 Yorumla- 2 ay
İhtiyaçlarini karşılayacak kadar olması ve kimseye muhtaç olmayacak kadar olması şart
- 2 ay
👍😊
Para & Ekonomi konusunda 316 cevap paylaştı. Mümkündür yeteri kadar olsun da
11 Yorumla- 2 ay
parasız mutluluk zor sağlık gıda fatura her sey para
00 YorumlaPara amaç degil Araçtır. Dengeli mutlu bir hayat için gereklidir.
00 Yorumla
2 ayValla para mutluluk değil, ama hayatı zorlaştırıyor.
00 YorumlaParasız mutlu olmak mümkün değil , ama para da her şey değildir
00 YorumlaNe yicen paran olmazsa para herşeyin kapısını açar
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 462 cevap paylaştı. Her şey değildir bi sağlık değildir ama sağlık için de lazım tabi
04 Yorumla
2 ayParasız adam gereksiz adamdır kızlar parasız erkeği sevmez tipsiz ise yüzüne bile bakmaz
00 Yorumla
2 ayParasız mutluluk zordur
Yeticek kadar kimseye muhtac olmıyacak kadar he birde 128 milyar dolar kadar olursa çok mutlu olurum🤑💵
00 YorumlaBazen her şey günümüz şartları için söylüyorum yoksa ben pek önemsemiyorum
00 Yorumla
2 ayİmkansız nasıl para nasıl yaşam kaynağıysa sağlık varsa paranda vardır..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayParam vardı ama aşk karın doyurmuyor dedigi için ex sevgili evlenilecek statüsünü kaybedip eğlenilecek statüsünü kazandı
00 Yorumla
2 ayHer sey degil ama gerçekçi. olmak gerekirse parasız saglik da huzur da olmuyor. Hayatta her sey para degil ama kafanın rahat olması ve konforlu yaşamak icin paraya da ihtiyaç var. Hayat şartları zor cunku. Hele ki sağlık icin gerekli para
00 Yorumla
2 ayPara, belirli ihtiyaçlar için sadece araçtır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayPara hiçbir şeydir. Ama yaşamak için ihtiyacımız var maalesef.
00 YorumlaNerede kimlerle yaşadığınızda göre değişen bir durum. Askerde gereksiz. Hapishanede çok gerekli. Çocuğunuz varsa sizi düşmanınızin kapısına bile goturur
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 439 cevap paylaştı.
2 ayParasız mutlu olunmaz boş hikâyelere inanmayın para lazım yaşamak için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayçoğu konuda gerekli bir araç
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle heleki bu devirde
2 ayKendinle barışıksan bireysel olarak belki biir ihtimal parasiz mutluluk olabilir ama aile de çok zor.
00 Yorumla
2 ay
Dünyayı Yöneten iki Şey Vardir Biri Para Diğeri Seks. Aksini iddia Eden Ya Fakirdir Ya da
Bakire.00 YorumlaKişiye göre değişir
11 Yorumla- 2 ay
Belkide olabilir hayattan beklentisine göre fark eder
2 ayHayır her şey para değildir sağlık her şeydir
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍
- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhabalar, ben de çok süper cevapta yer alan görüşlere katılıyorum, para sadece sevdiğimiz şeyleri yapmak ve almak için bir araç. Ancak mutluluk ve uzun vadeli başarı sadece parayla ölçülemez; sağlık, eğitim, yetenek, iyi bir karakter geliştirmek gibi unsurlar da çok önemlidir. Mutluluk sadece paraya bağlı değildir. 🔥
Kesinlikle öyle çok haklısınız para ihtiyaçlarını karşılayacak kadar kimseye muhtaç olmayacak kadar olması şart , belki para mutluluk getirmiyor ama parasız da hayat sürülmüyor oyuzden har vurup harman savurmak yerine yarınını düşünerek mutlaka ufakta olsa birikim yapılmalı , hayat bu ne gösterir bilinmez
Yorum için teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık 🙏🌺
Rica ederim ve ben de güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim 🔥
Rica ederim ne demek 🌹🌸💖