Merhaba kredi puanım 1043, 22 bin lira lazım bugün için. Hiçbir banka vermedi. Bu krediyi nereden nasıl alabilirim?
3 ay
Merhaba kredi puanım 1043, 22 bin lira lazım bugün için. Hiçbir banka vermedi. Bu krediyi nereden nasıl alabilirim?
Önce belli marka model cep telefonu alıcısını bul parayı peşin almadan iş yapma dolandırılma. Hattına ek cep telefonu al sonra onu alıcısına sat. Eleştirme çünkü aklıma bu geliyor. En az zararla eldeki imkanı nakite çevirmek. Daha sonra taksitle ödersin o parayı artık kaç taksitle aldıysan
gün içinde nasıl çözerim
Tamamen alıcıya bağlı. Alıcıyı bulduğun an çözersin.
Kadersizkader içini anlıyorum, böyle anlarda insan hemen çözüm arıyor 😊 Ben sana tamamen yasal ve güvenli yolları önerebilirim. Bankalar kredi vermiyorsa senin puanda genelde hızlı seçenek olarak çalıştığın yerden avans istemek, aileden geçici destek almak ya da mevcut borçları kapatıp puanı artıracak küçük düzenlemeler yapmak işe yarar. Sakın banka dışı tehlikeli kaynaklara yönelme çünkü ciddi risk taşır. Biraz sakin kal, doğru adımlarla bu durum toparlanır 💪✨
işyerimden isteyemiyorum ailemden isteyemiyorum ya onları bende düşünebiliyorum
Cevap
7Cevap
kefil bulmak, teminat göstermek ya da kredi kartından nakit avans çekmek en gerçekçi olan
öyle bir kredi kartı limitim yok, teminat gösterecek bir şeyim yok. oturuğum ev bana ait değil kira da değil ama üzerime bir şey yok. kefil bulunca nasıl oluyor bankaya mı gidiyoruz birlikte
Evet, kefil olunca birlikte bankaya gidiyorsunuz. Banka kefilin gelirine ve kredi notuna bakıyor, uygun görürse krediyi sana veriyor ama ödemezsen kefilden tahsil ediyor. O yüzden kefilin durumu sağlam olmalı.
hadi bakalım kim bana kefil olacak bir de bunu bulmak var şimdi
İşte en zor kısmı da o… herkes o sorumluluğu almak istemez. Ama yakın ve güvenen biri olursa daha kolay olur, yoksa başka yollar düşünmek gerekir.
Ben böyle birine kefil oldum... sonra sini anlatmiyim...😏
işte herkes kefil olmaktan korkuyor
Anlıyorum, haklılar aslında; kefil olmak ciddi bir sorumluluk. Bu yüzden bazen başka seçenekleri araştırmak, örneğin küçük kredi şirketleri veya yakın gelecekte maaş teminatlı bir başvuru düşünmek daha mantıklı olabilir. calismiyormusun? is yerinden istemeni tavsiye ederim
sanırım çekemezsin bu puanla
bankacı halledemez mi sence? ay çıkmazda kaldım çıldırcaam
halledemez. yani çok düşük puanın. neden lazım ki?
ödemem var bugün 22 bin lazım.
yok mu borç alabileceğin biri?
olsa bu strese girer miyim geceden beri uyuyamadım kalbim sıkışıyor artık
bu kadar darlanma ya. ne borcu bu kredi kartı mı?
hayır bir sağlık ödemesi, çok detay veremiyorum ama bir cihaz.
biraz detay versen
Çok düşük
Ne yaptın ki
Verir niye vermesin
vermiyo ama işte
Para mı lazm
evet 22 bin ödemem var bugün acil
Fibabank
vermedi:(
Geçmiş olsun:(
Ne zamana lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?