Sevgilimin maddi durumu kötü. Benimki iyi. Sırf para için benimle birlikte olduğunu nasıl anlarım?
3 ay
Sevgilimin maddi durumu kötü. Benimki iyi. Sırf para için benimle birlikte olduğunu nasıl anlarım?
Memnunsan takıl gitsin ya. Yeterince seni mutlu ediyorsa ne olacak. Bir çok kadın göbekli kelli felli yaşıtlarımla parası için birlikte. Adamın ereksiyon problemi var, bir diğerinin orgazm süresi 3.5 sn. Ama etraflarında süt gibi kadınlar var. Herkes bir şeylerin karşılığını alıyor. Sen de paran karşılığında bir şeylerin hizmetini alıyorsan takıl gitsin. Yok terazi ağır basıyorsa parayı kes, artık param yok çok borcum var de. Senleyse bakarsın duruma değilse gider zaten.
Bunu anlamanın en iyi yolu, harcamaları bir süreliğine kısıtlamak veya daha mütevazı planlar yapmaktır. Eğer partneriniz sizinle vakit geçirmekten yine aynı keyfi alıyor ve maddi imkanlar azaldığında ilgisi değişmiyorsa, niyeti maddiyat değildir. Ayrıca, zor zamanlarınızda yanınızda olup olmadığı ve size karşı gösterdiği manevi emek en büyük kanıttır.
Çok doğru 👏👏
Dengenin kurulmadiği ilişki bitmeye mahkumdur. Bir ilişkide erkek verici değilse o iş baştan bitmiştir. Senden fakir bir erkekle çıkman hata. Hatanı çok ağır ödeyeceksin maalesef
Ne gibi ağır? Fakir değil ya sadece bu aralar maddi sıkıntıları var
Kendini kandirma
Ne kandırması ya olan biteni söylüyorum
Seni şüphelendiren bir durum oldu mu?
Olmadıysa kaldığın yerden devam et hiç böyle düşüncelere kapılma çünkü ayıp. Yok eğer şüphe ettiğin bir konu varsa veya olmuşsa onu dene.
Durumu kötü benden borç para istedi
Böyle bir durumda önce davranışlara bakmanı öneririm 😊 Sevgilin seninle vakit geçirirken para konusu hep öne çıkıyorsa ya da sadece maddi imkanların olduğunda yakınlık gösteriyorsa bu bir işaret olabilir. Finansal destek istediğinde tutumu nasılsa ona da dikkat et. Sağlıklı ilişkide karşılıklı emek ve şeffaflık olur 💛 İçgüdülerine güven, duyguların genelde doğruyu fısıldar.
Cevap
17Cevap
Hiç denemedim ama biyerlere gittiğinde falan paran yanında yokmuş gibi davranabilip mesela hesabı ödetebilirsin sonra veririm ben sana diye geçiştirebilirsin zaten paran için seninleyse bir ay kadar bi süre için ayrılacağını düşünüyorum
- Hiç denemedim çalışmayabilir.
Hesap konusunda bi sıkıntı yaşamıyoruz. Çoğu zaman o ödüyor. Ben ödemek istesemde izin vermiyor. Çok nadiren ben ödüyorum
Mesela ne gibi
Onun için çok ağır bir sınav aslında.. o da kendi imkanları ile sana birşeyler yapmaya çalışıyorsa değerini bil. Çoğu erkek ezilir kaldıramaz.
Evet bişeyler yapmaya çalışıyor. Maddi sıkıntıları olmasına rağmen gül vs hediye alıyor
Paranın bittiğini zora girdiğini ona yavaştan hissettir. O zaman anlarsın
Zaten onun maddi sıkıntıları var borç para istemişti bende okadar yok dedim
Sen de kendini daha zora sok öyle dene
Desemde inanmaz
Ne olsun istiyon bacı. Bitir o zaman
Senden maddi destek istiyor mu devamlı olarak
Devamlı değil, borç para istemişti borçları var. Bende okadar yok dedim
Ama haline üzülüyorum da :(
Evet verecektir büyük ihtimalle evet güvenemiyoruz
Evet üzülüyorum ama yapabileceğim bişey yok
İyi bayramlar
Paranı bana ver ve artık fakir olduğunu ona söyle hala senle ise paran için değildir.
😂😂
Hesap falan ödediğine bakma. Hesap fazla bi para değil. Kiyafet falan almasını iste. Aslında şöyle bu tür şeyleri senin için yaparken sinirleniyormu kötü davranmaya başlıyormu ona bak. Eğer tavrı değişıyor sinirleniyor falansa para içindir. Ama sana para harcamaktan mutlu oluyorsa seni seviyordur. Bu paracı erkekler çok sinsi oluyor anlamak çok zaman alıyor. Içinde öyle bi his varsa asla emin olmadan onunla birlikte olma veya evlenme.
Maddi durumu kötü şu an kiyafet almasını isteyemem. Ama daha önce hediyeler almıştı. Çiçek falanda alır. Hayır normal bi şekilde alıyor sinirlenme vs yok
Sen anlamıyorsan buradaki millet müneccim değil ki. 😅
Fikir alıyorum işte
bir yerden sonra senin paran onun parası, onun parası da senin paran olmalı zaten. Bu dert niye
Evli değiliz henüz. Hesabı bazen o ödüyor bazen ben sıkıntı yok
Sevgili oluncaya kadar anlamadıysan bu saatten sonra da zor anlarsın
Ne alaka
Bunları tabikide yaptık
Ne anlamam gerek?
Sana sordum, hastayım zaten yorma istersen
😂😂😂
Tamam söylerim
Ona pahalı hediyeler yerine manevi hediyeler vererek tepkisini ölçebilirsin. Arkadaş ortamında bu konuları dillendirip dillendirmediğini inceleyebilirsin.
Mesela ne hediye edebilirim
girişe para koy. dene bakalım
Asla yapmam bunu saçma
o zaman yoluna devam et
Güven testi yaparak belli etme zengin olduğunu
Çok aşırı zengin değilim tabi ama durumum ondan daha iyi. Nasıl bi test
Şahinle git
Arabam yok
Para istediğinde verme ona bişey ısmarlama
Hesabı çoğu zaman o ödüyor, borç para istemişti maddı sıkıntıları var
Sakin birc verme erkek senin Parana alismasin
Şuanlık vermedim yok dedim
Kendinizce test edin
Mesela ne gibi
Alışverişe götürün ona ödetin
şu an maddi sorunları var bunu yapamam. Ama yemek yemeye gittiğimizde çoğu zaman o ödüyor
Boyle dusunuyorsan zaten bu iliski bitmeli
Neden
Bosa degildir. Kadinlar 100 isaret gorubce akillarina gelir. Şu an zibilyon tane isaret gostermistir zaten.
Bilmiyorum ya anlaması zor
Ne yaptin
Bişey yapmadım
Hala onunlamisin
İletişim halindeyiz
Hangi sehirdesin gzlden bir cikqrmisin
Seninle buluştuğunda hep para konusu geçiyorsa
Yok geçmiyor
O zaman öyle bir şey yok
Hesaplari kim ödüyor, senden para istiyor mu
Bazen o ödüyor bazen ben
Parayı severiz 💷
Çok mu çirkin veya kilolusun?
Ne alaka be
Eğer öyleyse o zaman sevgilin sırf para için seninle diyeceğim.
Ne demek ne alaka?
Hayır değilim. Gayet bakımlı fit bi kadınım
Eski sevgilim farklı bir şehirde yaşıyordu ve oteli ayarlar beni çağırırdı. Ekstradan paran var mı vs sorardı şimdi ben eski sevgilimin parasını yedim diye maddi çıkar peşinde mi oluyorum?
Eski sevgilim güzel biriydi ayrıca aramızda mükemmel bir cinsel ilişki vardı. Anlıyor musun?
Buluştuğunuzdaki tavırlarına bak
Mesela
Ya işte hesabı ödemek istiyor mu istemiyor mu sen ondan maddi bir şey istediğinde büyük bir şeyler olmak zorunda değil bir şişe su olur ne bilim çikolata olur parasını verirken ağzını yüzünü eğiyor mu
Yok hayır bunlar olmuyor. Çoğu zaman hesabı o ödemek istiyor. Ben nadiren ödüyorum. Bişey istediğimde ufak bişey bile olsa hemen alıyor
bilince ne olacak
Öğrencem
her anında yanında olacak mı bilmek istiyorsun tabiki
Evet
Mesela senin durumun ne kadar çok iyi
Ondan daha iyi
Senden maddi olarak ne gibi menfaati oluyor ki
Neden yapsın ki bunu
Para yedirme
Yedirmedim
Borç para iste çok cüzi bir miktar olmasın ama çok zora da girmesin hafif zorlansa yeter, bak bakalım para veriyor mu. Verdikten sonra da bir süre ödeme o parayı bakalım isteyecek mi ne kadar duracak
Aslında o benden borç para istedi 😂
Neye lazımmış bir erkek kolay kolay gururunu ayaklar altına alıp sevdiği kadından borç para istemez eğer gerçekten çok ciddi bir sorun yoksa.
Ciddi bi sorun :( borçları var
Neye mesela? Kendinden kaynaklı şeylerse akılsızlığının cezasını kendisi çekmeli. Bunu sevdiğine yansıtmaması lazım. Neden ödemekte bu kadar zorlanacağı borçların altına girmiş?
Yok kendisi için değil. Ailesi için borç yapmak zorunda kaldı, karışık durumlar 🙁
Kendini onun yerine koy anlattıkları gerçekse ve gerçekten ihtiyacı varsa bir şey diyemem hakkını yemeyeyim belki gerçekten zordadır ama sen yine de önlemini al tedbirli ol sırf sevdiğin için her şeyi göze alma hele kredi çekmeye falan kalkarsa asla kefil olma ve onun için sende kredi çekme
Anlattıklarına inanıyorum o samimiyeti verdi bana. Gerçekten zor durumda. Yok kredi çekmem, oda böyle bişey istemedi zaten. Sadece borç para verebilirmisin demişti
Dediğim gibi kesin konuşamam ama alabileceğin her türlü önlemi almalısın bu devirde kimseye güvenilmiyor
Haklısın tabi
Umarım seni gerçekten seviyordur. Başka sormak istediğin soru olursa sorabilirsin.
Bu devirde seviyorum rolü yapan ne yazık ki çok. Umarım bu onlardan değildir
Evet öyle maalesef. Umarım değildir maddi durumuna rağmen birlikteysen değerini bilmesi lazım bu devirde kadınlar erkeklerden çok fazla şey bekliyor, haksız olduklarını da söyleyemem her kadın geleceğini düşünmek zorunda ileride çocuk sahibi olunca eşinin evi geçindirebileceğinden sevgisinden ilgisinden sadakatinden emin olmak ister.
Evett çok güzel yazdın👏 bunun arabası bile yok ona rağmen yanındayım. Yanında mutluyum eğleniyorum gülüyorum benim için önemli olan o. Güzel anlaşıyoruz kafa dengiyiz
Ne güzel, umarım bu enerjiyi güzel ilişkinizi mutlu bir şekilde sonuçlandırırsınız.
Allah razı olsun inşallah. Mutlu olmayı hepimiz hakediyoruz
Herkes değil ama hak edenlerden ve hak ettiğini bulanlardan oluruz inşallah
👏👏👏
Başka sormak istediğin konuşmak istediğin bir konu var mıydı
Takıl geç
Yoo duygum var
Sen bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?