10 yıl önceki gömleği giyiyorlar ya da bazı kıyafetleri 3 gün üst üste giyiyorlar.
Bazısı çocuk gibi giyiniyor vs vs...
Bakım yok bişi yok
10 yıl önceki gömleği giyiyorlar ya da bazı kıyafetleri 3 gün üst üste giyiyorlar.
Bazısı çocuk gibi giyiniyor vs vs...
Bakım yok bişi yok
Harcamayı yaptığı yerler farklı olabilir. Mesela Kimisi kıyafet pek almaz ama arabası vardır gereksiz saçma sapan şeyler alır arabaya. Kimisi teknolojik aletler alır. Belki size tuhaf edecek ama akıllı lamba aldım mesela. Wi-fi'ye bağlı uzaktan açıp kapatabiliyorum rengini değiştirebiliyorum parlaklığını ayarlayabiliyorum. Sabah alarm çalmadan birkaç dakika önce otomatik olarak açılıyor. Sesli Asistan özelliği var vs. Ne bileyim bir heves ti aldım ama kullanıyorum ve Bence güzel.
Linkini atsana
Xiaomi akıllı lamba diye arayabilirsin. 😜😜 Bak sende almak istedin
Xiaomi Mi Smart Bulb Lite Akıllı Led Ampul 950 LÜMEN. Fiyatı 4000 TL olmuş zam gelmiş
Yuh 4k bir lambaya veremem
Ben aldığımda galiba 1.500 lira mıydı neydi
Bence olay çoğu erkekte önceliklerin farklı olmasından kaynaklanıyor 😊 Kimisi kıyafete bütçe ayırmayı gereksiz görüyor kimisi de gerçekten ne alacağını bilmiyor. Bir de alışveriş onlar için stresli olabiliyor 😂 Ama iyi bir bakım ve düzgün giyim hem özgüveni hem duruşu çok değiştirir. Kendine yatırım her zaman kazandırır ❤️
Cevap
16Cevap
Erkekler kadınlara göre daha az harcar. Alışverişi pek sevmez. Ama yine de makul olmak gerekir
Bende birriktiriyorum bişe alcam sonra kıyafete makyaja yatırım yapacağım
Çünkü hep zenginler erkeklerden çıkıyor kaç tane ticaret insanı iş insanı kadın tanıdın
Giyim çok önemli, açacağı kapıların yaratacağı etkinin farkında bile değiller. Tabi ki tarz ve duruşta önemli birde konuşma hitabet diksiyon ikna kabiliyeti varsa yapamayacağın şey yok.
Hepimiz aynı değiliz sana öylesi denk gelmiş olabilir mi? :)
Harcamak zorunda mı
Siz sistemin tüketen kölesi olmuşsunuz
Para yok napıyım benden bahsediyor zannettim bir an
Old money giyiyoruz da şişme montlu elemanlara bakıyorsunuz aq
Ahahahha ben bakmiyom
Aynen aynennn
@LastGuest ne diyor lan bu kız 😂
Vay Mk para neden var o zaman 😂 yarın gidip biraz para ezeyim 😂
Yatırdığım yeter ezme vakti artık 🤤
Yoo giyiniyom oara da harcıyom
Sorumluluklarimiz var
Yemek ve oyuna harcıyorlar bazısı