Acil ev almam lazım ama en geç Temmuza kadar yükselir mi sizce?
3 ay
Cevap
6Cevap
Gümüş çok tehlikeli ya bir anda düşüyor bir anda çıkıyor
Umarım yükselir savaş çıktı ama belki biraz kıpırDar
Şu Orta Doğu meselesi bir an önce çözülmeye görsün bakalım.
Gümüşü bilmem de altin düşüyor ki Gümüş yerinde durmaz
Belli olmaz garantisi yok hiçbir yatırımın
Zirvedeyken bozdursaysın keşke aşko
Kaçtan aldın ki
Off yüksekten almışsın be valla yakın vadede çıkar mı belli değil altın düşüyor gümüş ne olur bilemiyorum ama inş yükselir
Bende 1+1 ev aldım 7-8 ay önce altın borçlandım bir miktar bende tersten gördüm benzer durumdayız sıkma canını
Haklısın ya ne olacağı belli olmuyor işte ülkede o da haddinden fazla etkiliyor piyasayı
Aynen öyle yapmaya çalışacağım ama eğer ortalama bile olsa bir ev ediyorsa bence eve yatırım yap derim o da yükselecek illaki bir yerde
Öyle maalesef
Anladım evet umarım daha fazla düşmez cidden üzüldüm benzeri bir durum yaşadığım için
İnşallah teşekkğrler
Zararda mısın
Bekleme al
Gayrimenkul fiyatları artacak mış ama şimdi de kredi çekmekte çok mantıklı değil faizler çok yüksek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gümüşün temmuza kadar kesin yükseleceğini söylemek mümkün değil ama ekonomik belirsizlikler devam ettiği için dalgalanma ihtimali yüksek diyebilirim 😅 Gümüş genelde enflasyon dönemlerinde ilgi görür fakat ev alımı gibi büyük bir kararı sadece gümüş beklentisine bağlamanı önermem YTD 😛 Ev ihtiyacın acilse riskini iyi tart. Finansal denge her zaman en güçlü kalkanındır 💪🏡✨