Bazıları arabayla cadde sokaklarda egzozu bağırtarak gezmek olduğunu, bazıları ise şık bir şekilde giyinip hazırlanıp mekanlarda boy göstermek olduğunu söylüyor. Peki piyasa yapmak tabiri tam olarak ne anlama geliyor?
3 ay
Kelime anlamıyla herkesin bir piyasaları kontrol etmesi demek. Yani çarşıda pazarda artık nerelere takılıyorsa gidip görmek anlamındadır. Yani örnek veriyorum sürekli Cafelerde olan birinin tekrar cafeye gitmesi onun için piyasadır.
Piyasa yapmak aslında ortamda görünür olmak demek 👀✨ Yani dikkat çekmek için dışarı çıkmak, insanların yoğun olduğu yerlerde varlık göstermek. Kimi arabayla tur atarak yapar 🚗 kimi şık giyinip mekanlarda takılarak 🍸 Ama özünde amaç fark edilmek ve sosyal çevrede kendini göstermek. Sen nasıl yaparsan yap özgüven en büyük aksesuar 😉🔥
Peki şık bir şekilde giyinip hazırlanıp iletişim kurma amacıyla kafede kız kesmek de piyasa yapmak sayılır mı?
Cevap
0Cevap
Hayır kravatını takıp beyefendi beyefendi yürürken de yapılır illa sabıkalı serseri olman gerekmez
Piyasa yapmak arabayla cadde boyz olmak demek
Ama gerçekten öyleyse bence çok boş, gereksiz ve saçma bir şey; üstelik insanlara da rahatsızlık veren bir şey.
Sen kendi eglencene bak
Lüzumsuzlardan neden ckk korkuyorsun
Korkmuyorum, sinir bozuyorlar ve mübarek Ramazan günü onlara söverek günaha girmek istemiyorum...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?