Borç içinde olan sevgilimle evlilik ve gelecek planı yapmalı mıyım, ne yapacağımı şaşırdım?

İlişkim çok güzel ama ilerisi endişe verici sevgilim harika biri merhametli vicdanlı akıllı düzgün ama bizim için gelecek kurabilecek mi bilmiyorum bir sürü borcu var kendisini Ay içinde çıkaramıyor maaşı geldiği gibi gidiyor dışarıya parası olmadığı için buluşmaya bazen çıkmak bile istemiyor bu kadar borç içindeyken ne zaman toparlayacak evlilik yoluna gireriz bilmiyorum evliliğe girersek bu nasıl devam edecek hep borç mu ödeyeceğiz biz ben de ilişkimde gezmek tozmak istiyorum ama çalışmaktan zor uyuyor maaşı hep başka yere gidiyor biri bitse yeni bir şey çıkıyor ben anlamadım her şeyi biliyorum nereye ne kadar vereceğini saçma sapan bir yere de gitmiyor ama ne olacak bizim iki yakamız bir araya gelmeyecek mi düşünüyorum ailem iyi biri olmasından dolayı laf etmiyor ama geçim sıkıntımız olacağı belli onlar da zor bir maddi sıkıntının içine düşmemi istemiyor yani sevgilimden başkası da asla yani çok seviyorum ama korkuyorum ben para yöneten biri olmadım o daha tecrübeli bu konuda ben ev geçindirmedim o aile evini geçindiriyor ama o zaten bir aile geçindirirken ben nerede olacağım biz nasıl beraber olacağız başka ailesel sıkıntısı da var yani liseyi bırakıp işe başlamış para için ne olacak çalış çalış çalış para elde durmuyor ama onunla konuşurken yan yanayken bu para aklıma bile gelmiyor onun da canı çok sıkılıyor bu duruma rahata ermek istiyor ki ben de ayrı bir masrafım benim çalışmam ayrı bir mesele ben çok zorluk görmüş olsa da sağlığımdan hep el üstünde tutuldum ayrıca para bizim aile içinde bu zamana kadar kolay olmadı ben çalışmadım ama annem babam maddi sıkıntı çok çekti benim hastane doktor masraflarım ayrı iyileştim derken glutensiz beslenmem gerektiğini öğrendik şimdi yiyeceklerimin çoğu ayrı o da ayrı masraf ben gidip bir de aşkıma yük mü olacağım o öyle düşünmüyor alırız yaparız diyor bilmiyorum çok böyle içim içimi yiyor
Borç içinde olan sevgilimle evlilik ve gelecek planı yapmalı mıyım, ne yapacağımı şaşırdım?