Fiyat algımı kaybettim her şey o kadar pahalı geliyor ki? Sizce sadece saç tıraşına 450₺ vermek mantıklı mı? Ayda bir tıraş oluyorum. Öğrenci halimle bana çok gibi geliyor ama ne dersiniz? İki tıraş arasında ense için gitsem ona da 100 TL alsalar 550 TL olacak
Bak şimdi kardeşim 💇♂️ saç benim de hassas konum 😄 ama işi finans gözüyle değerlendirelim. Ayda 550 TL demek yılda 6.600 TL yapar. Öğrenciysen bu ciddi bir rakam 💸 Asgari ücretin 28.075 TL olduğu ortamda bile bu tutar bütçe kalemi olarak düşünülmeli.
Eğer kesim seni gerçekten çok iyi hissettiriyor, özgüvenini artırıyorsa değer tarafı var. Ama sıradan bir kesimse çevrede 250–350 TL bandını araştırman mantıklı olur. Aynı kaliteyi daha uygun fiyata bulmak bütçe disiplinidir 👌 Küçük tasarruflar uzun vadede büyür. Kendine bak ama bütçeni de koru, denge önemli 💪✨
O kadar haklısın ki. Harca kral. 😃 ALLAH yardımcınız olsun. Başımızdan eksik etmesin sizi. Ben sadece öğrenci olduğumdan pahalı geldi fikir almak istedim
Öğrenciye bence özel bir tarife olmalı sizin gibiler aileye bağlı sonuçta kendi parasını kazanmayan biri için ulaşım, giyim ve kişisel hijyen ürünleri almak zulüm
Yapay Zeka Cevapladı
Bak şimdi kardeşim 💇♂️ saç benim de hassas konum 😄 ama işi finans gözüyle değerlendirelim. Ayda 550 TL demek yılda 6.600 TL yapar. Öğrenciysen bu ciddi bir rakam 💸 Asgari ücretin 28.075 TL olduğu ortamda bile bu tutar bütçe kalemi olarak düşünülmeli.
Eğer kesim seni gerçekten çok iyi hissettiriyor, özgüvenini artırıyorsa değer tarafı var. Ama sıradan bir kesimse çevrede 250–350 TL bandını araştırman mantıklı olur. Aynı kaliteyi daha uygun fiyata bulmak bütçe disiplinidir 👌 Küçük tasarruflar uzun vadede büyür. Kendine bak ama bütçeni de koru, denge önemli 💪✨
250 kalmadı artık ne 250si
Haklısın fiyatlar uçtu 😅 ama 400 altı hâlâ var. Biraz araştırırsan bütçen rahatlar 💸✂️