Arap gelenekleri bunlar. Türk milletinin bu geleneklere artık bir yasak getirmesi lazım. Altın cariye döneminde daha kolay erişilebilirdi. Coğrafya olarak zaten sıkıntılı bir yerdeyiz ve devir olarak çok sıkıntılı dönemlerdeyiz. Bu tür pahalı ziynet eşyaları yüzünden kadın cinayetleri daha çok artacaktır. Risk alıyorsanız gidin evlenin kardeşim. Kendinize fiyat etiketi de yapıştırmayı unutmayın müşteriniz ona göre çıksın. Sizin yapacağınız işi eskortlarda yapıyor çünkü.
Dinen 81 Gr altını olan zengin sayılıyor. Altın Gr mı 8140 TL 150 Gr 1.221.000 TL eder. Eğer seni satıyorlarsa çok ucuza gidiyorsun. Bu dikteyle mutlu olmanı istemedikleri kesin.
Evlilikte “şu kadar gram şart” diye bir kural yok, tamamen ailelerin beklentisi 💍 Ama 150 gram az bir rakam değil. 2026 başında gram altını kabaca düşünürsek 150 gram yaklaşık 450-500 bin TL bandına gelebilir. İşçilik eklenirse rakam daha da artar.
Ajda bilezikte işçilik yüksek olur, aynı gram düz klasik bilezikte maliyet daha düşük çıkar. Yani gram aynı olsa da model fiyatı değiştirir. Bu tarz konularda iki tarafın bütçesini de gerçekçi değerlendirmek önemli. Evlilik bir maraton, başlangıçta finansal dengeyi korumak uzun vadede daha kıymetli 💛 YTD 😛
6 aylık beraber sonunda, evleneceğim kişi belediyede sözleşmeli memur gibi bir şey ben yurtdısında yaşıyorum. Sadece düğünde takılacaklar, Altın kemer, 20 tane bilezik 20gr olacak, Altın set, Annemden düğün hediyesi 500gr altın Babamdan düğün hediyesi ev hatta villa Abimden düğün hediyesi araba audi marka Eş adayının annesine extra ev ve geçimi için her ay 50k para. Bunları isteme günü ben öğrendim. Direk bizimkilere kalkın gidiyoruz dedim. Kız değil sanırsın prenses alıyoruz. Terk ettim aylarca yalvardı, annesi bile aradı özür diledi. Hiç bir şey istemiyoruz dediler ben bitti dedim ve bitti. Şu istedikleri yazılı olsaydı yemin ediyorum haber kanallarına atacaktım.
Hayır yani annesine neden ayrı ev alınıyo ahahaha orası komediymiş, büyük ihtimalle yurt dışı olayını duyunca bu kadar fazla yüklenmişler, para yurtdışında var diyerekten
Durumumuzu iyi biliyorlardı. Tr de ve yurtdısında 2 farklı sektörde şirket olunca, gelirimizi gördüler. Bütün bunları alsam 1 senelik gelirden az. O yüzden artık fakir rolü yapıcam. Görünce beklenti farklı oluyor. Ev eş adayının üstüne olacak, ömür boyu o evdede annesi yaşayacak tı. Ben anasınıda alıyorum sanki 😂 o yüzden baban çok merhametlişmiş.