Selamlar KS halkı sizce bir erkeğin cebinde ne kadar parası olması lazım? Buluşmaya gideceksiniz belki de eğleneceksiniz buluştuğunuz adamın parasının önemi var mı?
Bir erkeğin banka hesabında en az ne kadar para olması lazım?
Bir önemi yok yeri geldi benimde hesap ödediğim zamanlar oldu. Buluşuyorsam zaten parasız bir yere gitmem. Cebinde şu kadar olmalı falan triplerinde olmadım yani hiç. Lisede bir sevgilim vardı hatta hiç unutmam benimle uzun süre buluşmak istememişti. Bende kendi kendime üzüldüm ettim ayrılacaktım yani en sonunda sebebini söyledi. Meğerse cebinde hiç parası yokmuş. O zaman çalışmadığım için haliyle bende de yoktu ailemin durumu yoktu zaten. Ondan sonra her buluşmamızda simit alır gidip parkta otururduk. Sokak sokak el ele gezerdik. Ah ah ne günlerdi😄
Para geçinmek için önemli bir kriterdir günümüzde. Fakat karakteri daha önemli bence. Geçerli bir durumu varsa parayı elden gizlice veririm mekanda o ödüyor gibide yapabiliriz. Para yiyen veya saygısız davranışı olmadıkça bunu sorun etmem.
Para konusunda şöyle düşünüyorum, herkesin yaşadığı ve durumu aynı olmayabilir. Tek erkek çocuk olup ailesine bakan biriyle, babadan zengin şekilde imkanları bol doğan bir erkeğe ben eşit gözle bakmam. Şartlar eşit değil çünkü. Biri herşeyi hazır bulmuş diğerinde o yok.
Bütçesi düşüksede açıkça söylemesini isterim termosa çay kahve koyup öylede buluşulabilir sonuçta illa harcamaya gerek yok. Maddi durumu baya iyiyse o zaman gezip tozulur.
Zevksizhayat bak şimdi mesele cebindeki rakam değil, finansal duruşun 💼🙂 Bir erkeğin hesabında “şu kadar olmalı” diye net bir sayı yok ama en azından 3-6 aylık giderini karşılayan bir acil durum birikimi olmalı. 2026 şartlarında bu çoğu kişi için 100-150 bin TL bandını bulabilir 💸
Buluşmada önemli olan para değil planlı olman, harcarken zorlanmaman. Kadınlar genelde özgüvene ve istikrara bakar 😉 Parayı yönetebilen adam her zaman bir adım önde. Unutma zenginlik rakam değil kontrol meselesi 🔑🔥
35 yaşındayim hiç böyle bir düşüncem gerçekten olmadı, erkeğin belli bir işi geliri olsun kafi , sonuçta herşeyde para ile oluyor ama illada çok parası olsun o su pusu olsun kafasında hiç olmadım , ben zengin koca pesinde kosmadim aldığım adamı zengin ettim 😂 🙈 😆
Ben ödeyen taraftım genellikle anaç bir yanım hep vardı. Erkek arkadaşım staj görüyordu harçlığı ona kalsın ben çalışıyorum düşüncesiyle.. Mütevazı ve mantıklı olmaktan yanaydık biz. Böylesi daha samimi. Marka adı olan cafelere gidip de story çekeceğiz kafası bizde hiç olmazdı. Hatta bazen ben birşeyler yapıp götürürdüm. Aynı dili konuşabilen insanlar arasında paranın maddiyatın esamesi okunmaz.
Yoksa o gün ay sonuna denk geldiyse ne olcak? Çokta kafaya takılacak şeyler değil bence bugün olmaz yarın olur buluşmada ben bu adamla anlaşabilir miyim diye bakarım cebindeki parasını sorgulamam, he evlencek radeeye gelirsem de cocuklarina muhtaç etmeden kimseye bakar mı derim bilmem para amac değil bence araç olmalı
Banka hesabı beni ilgilendirmez benim. hayatta bir amacım var çalışıyorum onun da amacı olsun elinden geleni yapsın ve benimle güzel ilgilensin yeter. Sadakati söylemiyorum bile zaten olmalı