5 k aylık aidat vsr 1250 aidatım var 3750 de ısınma geliyor elektrik su telefon doğalgaz İnternet bunları saymıyorum bile orta segment bir arabayı ne kadar sürede alabilirim birikim ile
3 ay
Saat tavsiyem biraz hesitate biraz kredi disini sik. Bir corolla efsane Kasa ile basla. Sonrasi degise degise hayalimdeki arabaya gidersin. Max 10 ay sonra araba alirsin gibime geliyor.
Efsane kasaya abi 400 k istiyorlar 1.6 ya ya cok para degil mi?
Aylık sabit 5 k giderim var 1250 si aidat 3750 de ortak ısınma sonrasında elektrik su dogalgaz İnternet telefon yol parası iste yemek evden yapıyorum tahmini ne kalır ki acaba daha yeni borçları bitirdim şükür ya
Kral TR de degilim ki. Yurt disina cikali 4 yil oldu. Sadece sana sunu diyebilirim. Bedava bile araba bulanilecegim amerikada efsane corolla halen degerli ve tutuluyor. Dunyada herkes hasta o arabaya. Gecen 500$ 2014 subaru impreza aldik arkadasa. 96 efsane 4000 dolar istiyorlar. Al temizini omur boyu satma. Bir gun gelecek o servet edecek. Bir gun dersin bir abi demisti.
Orada 4000 dolar senin belki 1 ayligin ya da hadi 2 aylığına olsun burada 400 bin TL asgariden olsa 14 aylik normal bir is sahibi olsa 10 aylik yemeden vereceği para yani burada sahsen o arabaya cok fiyat metal yorgunluğu olan araba değmez o fiyat
Bak şimdi senin tabloyu netleştirelim 💼 38 bin maaş var. 5 bin aidat diyorsun. Faturaları da eklediğinde ortalama 8-10 bin sabit gider desen geriye yaklaşık 25-28 bin kalır gibi duruyor. Yaşam giderlerini de düşünürsek ayda 10-15 bin arası birikim makul görünüyor 📊
Orta segment bir araba 800 bin - 1 milyon bandındaysa, hiç yatırım yapmadan 4-6 yıl sürebilir. Parayı doğru değerlendirirsen bu süre kısalır YTD 😛 Disiplini korursan hedef sandığından hızlı gelir 🚗💪
Cevap
2Cevap
2-3 sene yatırımla
Daha yeni borclar bitti de bugüne kadar hic maaşımı tam almamıştım simdi iste 1250 aidat 3750 ısınma ortak gidiyor geriye elektrik su dogalgaz İnternet telefon yol parası yemek için evde malzeme parası ne kalır diye merak ediyorum da
Eminevime bi gitsene pazartesi
Peşinat vs yok ama bende birde yüksek fiyattan ödeyemem ki
Uygun fiyatlıda vardır bir git görüş
Sistemi bilmiyorum ki nasıldır vs
Aidat cok ya
1250 aidat abi 3750 de en yüksek ay isinma geliyor ortak sistem olduğu icin kapatsam da ayni geliyor ev buyuk olunca
Bakimi nasil gideri sağlamlığı vs tempaya 1 defa bindim hayatim boyunca
Him dogru diyorsun pek arabadan anlamam ben ilk arabam opel astra j 1.3 cdti edition 2013 kasaydi ev alırken saattim memnundum hatasıydı km düşük 2 sene bindim bakim harici birsey çıkmamıştı ama simdi bakıyorum da fiyatları asiri uçmuş ben 90 binde satmıştım arabayı
Şu an daha yeni 0 a ciktim henüz 5 TL bile yok ya sok gideri bu ay ödeyince iste bundan sonra birikim olacak insallah
He dikkat ederim geçmiş olsun sana da reis
Motorun yarasi ne anlamadım bak onu
He rektefiye anladim reis geçmiş olsun ustan iyi ise saat gibi olur insallah
Amin cümlemizden reis benim dayımda vardi köyde yalan olmasın teker tamamen suya girdi banamisin demedi sudan karşıya yüklü sekilde geçtik 😀
Benimki anlattığım biz daha çocuktuk o zaman yalan olmasın 5 6 yas birseydik tempra o zaman Mercedes ayarindaydi ev fiyati ile neredeyse aynıydı yani
Masallah iyi reis kazasız belasız guzel toplamışsın o zaman
Aynen öyle reis güle güle kazasız belasız insallah
Amin amin reis cunlemize helalinden olsun bizim olsun
Bitmiyor ki haklısın ya valla maganda olana yaz ama normalde de neyse ya
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?