Kazananların nasıl kazandıkları aşikar, kendilerini pazarlıyorlar. Millet de alın teri dökerek onların yarım saatte kazandığı parayı bir ayda fazla mesai yaparak kazanmaya çalışıyor. Dünyanın adaletini s.. m
Sosyal medyada ya da internette herkes çok para kazanıyormuş gibi konuşuyor ama bunun büyük kısmı biraz abartı oluyor. Gerçekten iyi kazanan insanlar var ama çoğu kişi sanki herkes kazanıyormuş gibi bir algı oluşturuyor. İnternetten para kazanmanın birkaç yolu var aslında; içerik üretmek, YouTube veya TikTok gibi platformlarda izlenmeden gelir elde etmek, Instagram’da reklam almak, e-ticaret yapmak, ürün satmak ya da freelance işler yapmak gibi. Ama dışarıdan göründüğü kadar kolay değil. Çoğu kişi aylarca hatta yıllarca uğraşıyor, emek veriyor ve düzenli bir kitle oluşturmadan ciddi bir kazanç elde etmek pek mümkün olmuyor. O yüzden herkesin anlattığı rakamlara hemen inanmak yerine biraz temkinli bakmak daha doğru geliyor.
Benim bir kız arkadaşım. var bu sesli sohbet uygulamasından yayıncılık yapıyor hediye vs atiyorlarmis dolar bazlı para alıyormuş bayada sağlam alıyor 15 günde bir 40/50 k civarı kazanior
@MaviDondurma_ senin zihniyetin mi bozuk aslan parçası zekanla bu kadar mı düşündün bu kadar mı yazmaktan düşünmekten uzaksın su Düşük tek haneli IQ seviyenle bana yorum yapma cahillerle muhattap olmuorm şimdi çöplüğüne basit sıradan hayatına dön
Asya bak şimdi, sanaldan para kazanmak mümkün ama herkesin anlattığı kadar kolay ve hızlı değil 💻💸 Sosyal medya içerik üretimi, freelance işler, e‑ticaret, yazılım, tasarım gibi alanlardan gelir elde eden çok kişi var. Ama “bir gecede zengin oldum” hikâyelerinin çoğu abartı.
Görselde para gösterip algı yapan çok kişi var. Gelirin devamlı olması emek, disiplin ve strateji ister 📊🔥 Kolay para diye atlayan genelde zarar eder. Kendine beceri kazandırırsan sürdürülebilir gelir kurarsın. Sabırlı ol, araştır, acele karar verme. Akıllı ilerleyen kazanır 💪✨
https://procheat.market/ benim site bu aşaya in en altta slayer yazar aylık sadece sana kalan para toplam gelir 120k falan sana kalan net para 60 70k falan
bi anda olacak şeyler değil bunlar ben piyasada eskiyim 6 kere tema değişmişimdir önden güzel para bayman lazım zamanla kısmetini yemeye başlıyon benim yaptığım iş oyun hileleri pubg valorant csgo falan filan aradığın tüm oyunların
@Aşian-Vassal değişiyor hocam siteden siteye göre 2018 oyunların o zamanlar prime döneminde çok sabit kitle çektik hade onuda geçtim ne varda neyin egosunu yapacaz :D