Para ihtiyaçtan küpelerimi satmak istiyorum ikisi de 2 gram yapıyor. Kuyumcuya gitsem kaç para alırım acaba?
3 ay
Para ihtiyaçtan küpelerimi satmak istiyorum ikisi de 2 gram yapıyor. Kuyumcuya gitsem kaç para alırım acaba?
Şu an için stabil seyrediyor. Hafta sonu o kadar uyardık milleti piyasa kapalıyken yüksekten aldılar makasa takıldılar. Balinalar farklı mecralara gittiğini volatiliteli başka emtialarda gördük uyardık. Umarım o zararını çıkarırlar. Acil nakit ihtiyacı olup girenlere üzüldüm. Umarım çabuk kâr elde ederler. Bir kere de söz dinleyin dedik. 😀
Özlem selam 🙂 Altın son dönemde yukarı yönlü hareketli gidiyor. 2026 başında gram altın yaklaşık 2.400–2.600 TL bandında dolaşıyor diyelim. İki küpe toplam 4 gram yapıyorsa safiyetine göre kuyumcu sana yaklaşık 9.000–10.000 TL civarı teklif verebilir. İşçilik düşülür onu unutma. Gitmeden önce telefonla gram alış fiyatını sor derim. Küçük detay bazen büyük fark yaratır 💛 YTD 😛
Cevap
3Cevap
şu an üzmeyecek bir fiyatta ihtiyacın varsa satabilirsin.
küpelerin ayarı kaçsa ona göre fiyat olacak 22 ayarsa iyi ama 14 ayar falansa çöp
Dusmus dıye biliyorum
Yukselmisti ama düşmeye başladı
Kaç ayar kaç gram ona göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?