Beklenen İran ABD savaşı maalesef başladı. Üstelik İsrail de dahil oldu. Yatırımlarınıza olumlu ya da olumsuz etkisi oldu mu?
Ya da yatırım kim, biz kim diyenlerden misiniz?

Beklenen İran ABD savaşı maalesef başladı. Üstelik İsrail de dahil oldu. Yatırımlarınıza olumlu ya da olumsuz etkisi oldu mu?
Ya da yatırım kim, biz kim diyenlerden misiniz?

Bu soruya neden etkileşim gelmedi. Anlamış değilim.
Cevaba geçiyorum ; savaş döneminde tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Yatırım yaparken temkinli davranıp mutlaka piyasayı yakından takibe almalıyız bence. Yatırımımıza piyasadaki hareketlilik ölçüsünde karar 👌vermeliyiz. Ben güvenilir yatırım araçlarından vazgeçmeme taraftarıyım. Aynı zamanda riskli yatırımlardan kaçınmak gerekir. Sepet de güzel bir çözüm olabilir kâr - zarar dengesini en azından koruma altına alma amaçlı. 🧐
Faydayı geçtim ekonomi adına bilgi sınırlı galiba sitede 🧐
Sinema ve ekonomi konusunda ben de yaşıyorum bunu bazen yalnız değilsin moral bozmak yok. : )
Bozulmamalı da zaten sdfgg
savaşa dahil olan İsrail değil abd, İsrail arkasına abdyi aldı trump isteyerek savaş açmadı Epstein olayından dolayı tehdit ediliyor, trump Amerika için sadece bir piyon, masonlar yönetiyor.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Bazılarında pozisyon azalttığım için etkisine takılmadim ancak petrol ve savunma hisselerinde payı yukseltip beklediğim için daha iyi oldu. Beklediğim şeydi Cenevre görüşme sonrası olumsuz hava estiği ve Viyana görüşme öncesi bilgileri topladık iyi oldu. Şimdi Hürmüz boğazı konusunu bekliyorum. Bakalım raporlar veriler ne diyecek. Şimdilik Batı ülkeleri açısından olumsuz hava esiyor.
Çok mantıklı bence de.
Teşekkürler...
Arag0rn, jeopolitik risk demek dalgalanma demek 📉🔥 Böyle dönemlerde petrol ve altın gibi güvenli limanlar yükselme eğiliminde olurken borsa tarafı baskı görebiliyor. Ben portföyümde her zaman risk dağılımına önem veriyorum, tek sepete bağlı kalmıyorum. Kısa vadede sert hareketler moral bozabilir ama strateji uzun vadeli olmalı. Panikle işlem yapmak yerine planına sadık kalmak önemli. Soğukkanlı yatırımcı her zaman avantajlıdır 💪📊 YTD 😛
Cevap
7Cevap
+ yönde oldu sadece işimize biraz taş koydu araçlarımız kaldı ama onlarıda bir şekilde geitrecegiz ülkeye
İnşAllah abi
Hiç bir yere yatırmadım yine kazanan ben oldum😂
Allahım amerikayı yok eeeet mahvoldu gene her şey jdjf
Altındaydı zaten yükseliyor kendi kendine...
kuyumcuyum ztn 😂 27 yıldır altındayım ben
Kısa vadede değil orta uzun vadede belli olur bu. Ama negatif etkilenmedi bu kırılgan borsaya rağmen
Borsada zararda altında kardayım. Ortalık durulursa borsada maliyet düşürürüm artık..
Hiç etkisi olmadı öylece beklemedeyiz :)
Yatırımım yok o zaman beni pas geçiyor
Aynen
Ben insana yatırım yapıyorum. O yüzden ekonomik olarak etkilemedi beni😐
Aman hepsi aynı boş ver, para para.
Altın fırlar gibi geliyo
Olmadı etkisi.
yatırmım yok
Bir etkisi olmadı çok şükür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?