Benimkinin bitmesine 2 hafta kalmış. Ama işi çözdüm, bakalım başka çözebilenler var mı 😉

Benimkinin bitmesine 2 hafta kalmış. Ama işi çözdüm, bakalım başka çözebilenler var mı 😉

Genelde bilgisiz insanların yapmış olduğu bilgisiz bir plan içeren davranış modelidir bu. kültürlü bilgili bir insan zaten bütün zorunlu trafik sigortasının devlet koruması Avrupa güvencesi altinda olduğunu bilir. ucuz sigorta asla yoktur hepsi standar ödemeye tabidir. kaza ve ödeme ölüm primleri maddi hasar primleri düşerek ve kullanıcı şoför ehliyet yılı yani kaç yillik şoför kaza risk olayını düşerek kurnazim diyen sigorta yapan ve yaptiran şahısların mahkemede yüklü tazminatı ödediğini hepsiniz biliyoruz. kendisini kurnaz sanıp sigortayı 1 2 bin altinda bazan daha uçuk ucuz yaptran insanların ölümlü kazada pirim ödemesinin karsilanmamasi ve mahkemelik olmasi kaçınılmaz bir durum dur. bilgi sahibi biniciler bu tip olaylari araştırmak yerine her şeyi ful isterler hatta kaza riski olayını az ust limite çıkarak 1 2 bin farkla arttirirlar. yolda kaliyeli bir araca vurmam diye kavram olmamaz ve toplu yaya ya carpma takla atma araç içi ve dışı kaç cama malolacagini bilmez sin. ucuz etin yahnisi olur abi siz kzasiz belasiz kullanin fakat bu durumu yaşarsan ozaman beni anlarsın. Standart bir sigorta aska ucuz olmaz ve birisi standart bir sigortayı pirimleri aşağı çekmeden sana yapamaz az zeki olun abi
Sigorta şirketi bana tüm teklifleri yolluyor. Dün yeniledim trafik sigortasını 7. basamağa geçiş yaptım. 10,217 lira ödedim. Gelen teklifler şöyleydi..
Sürücünün kaza geçmişi, hangi basamakta olduğu ve hangi ilde yaşadığına göre etkili olabiliyor. Tam emin değilim ama yaşta etkili galiba..
Serbest piyasa işte standart tarife diyordu yetkili..
👍
Sigorta kuruluşu uygulaması var onun üzerinden
Sigorta bilgi ve gözetim merkezi diye aratırsan bulursun ben yeni yaptırdım 22.000
Aşağı yukarı geçen yolda bu fiyatta yaptım indirim var ama fiyatlar böyle
Aracım 2022 model audi q2 kasko 44 lira çıktı ufak bir kazadan dolayı sigorta da maalesef 22 geçen yıl 19 ödedim
Şirket aracım var bir tanede opel combo oda 20.000₺ tuttu ona kasko yapmadım sigorta 21.000₺ tuttu hatta eskiden quick sigortaydı şuanda hayat sigorta sanırım.
Teşekkür ederim çok sağolun 🙏🏻 bu sitede bir tane sigortacı var denk gelirsen ona sor yardımcı olur
Kolay gelsin 🖐️
babam ilgileniyor bu islerle ama senelerdir ayni sigortaciyla çalışılır
😄cok zengin değiliz. teşekkür ederim
musait olup baktigimda paylasacagim mutlaka
aerolite hocam zamanlamayı güzel ayarlamışsın 😉 Trafik sigortasında en doğru hamle bitime 10–15 gün kala teklif toplamak oluyor. Ben genelde farklı online karşılaştırma sitelerinden teklif alıyorum, sonra bir iki acenteyi arayıp aynı poliçeye kaç verirler diye soruyorum 🚗📊 Bazen küçük farklar çıkıyor. Hasarsızlık basamağın da ciddi etkili oluyor. Erken davranan her zaman bir adım önde 💪💸
Cevap
6Cevap
Sigorta kuruluşu uygulamasından
Sigortam netten fiyat alıyorum ama daha çok benim güvendiğim sigortacıdan yaptırıyorum. Zaten karşı taraf ile alakalı olduğu için en ucuz neyse ona yaptırmak yeterli.
Sbm. org. tr sitesine gir. Online işlemler menüsünden trafik sigortası karşılaştırmayı seç. Bunu keşfedene kadar ben de 20 yıllık acentama güveniyordum. Verdiği teklifin çok uygun olduğunu, fiyat artışlarının normal olduğunu söyleyip duruyordu. Verdiği rakamın 3 te biri teklifi alınca bütün poliçe sözleşmelerimi artık onunla yapmamaya karar verdim. İlişkimi kestim.
Bunlarla eşim veya kardeşim ilgileniyordu. Artık aracım Yok böyle dertlerim yok.
ben genellikle internet üzerinden sigorta şirketlerinin kendi sitelerini ziyaret edip teklifleri karşılaştırıyorum. ayrıca online sigorta platformlarını kullanarak da en uygun fiyatı bulmaya çalışıyorum.
Sigortabin com var oraya bak bence, baya bir yerden fiyat aldım ama en uygunu orasıydı, yenileyeceğim zaman da orada yenileyeceğim
direkt sigorta firmasnın kendisinden sor hepiyi mesalaa online fiyat veriyor
sigorka. com'dan yaptırdık, bir çok yerden fiyat aldık en ucuzu buradaydı
Söyleyin siz onlar da çözsün sevaba girin
İnternetten en ucuzu bul, bitince yeni al.
Yıllardır gittiğim sigortacım var
Geçen yaptırdım 3500 verdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?