Kendimi her seferinde zorluyorum ama çok parası var ve kalbimde de başkası var
3 ay
Kendimi her seferinde zorluyorum ama çok parası var ve kalbimde de başkası var
Cevap
10Cevap
Kalbindekiyle mutlu olursun, sevmediğin birisiyle rezil
Sevmediğim kişi eşim oluyor
Evet tam olarak o işte. Aklın fikrin kalbindekinde.
Muhtemelen senden yaşça büyük, huzur için para aşk için sevgi istenir sen parayı seçmişsin, senin hayatın
Evet benden yaşca büyük
Para sevgiyi karşılamaz, Sevgi istiyorsan Sevdiğine git
Bugün onla konuştum ayrılmak istediğimi söyledim özür dileyip durdu ne diyeceğimi şaşırdım
Kocana mı söyledin
Evet
Kaç yaşındasın bu arada
21
Yani senin hayatın kararlarını verecek yaştasın, ben daha büyük sanıyordum yaşını
7 aydır evliyim. Yani okul bitince evlendim
Hayatını Yaşayıp evlenmek daha mantıklı. Belliki sen hayatı yaşamak için evlenmişsin yanlış mı?
Yok abi ben ilk kez bir insana karşı böyle hissediyorum adamı zerre kadar kabullenemiyorum. Herşeyi batıyor istemiyorum onu.
Canım anlıyorum, huzur İstiyorsan bekleme boşan, Senin ona muhtaç olduğunu düşünüp Büyüklenir. Ne olursan ol dünyada kimse kimseye muhtaç değil
Anlayış yoksa Sağlıklı bir ilişki olmaz, ayrıl boş ver takılma
Son durum ne?
Ayrıldım
Umarım böyle mutlu olursun.
İstersen bana yaz Ben burdayım
Hayır
Sen bilirsin canım. Sıradan insanlara değil farklı insanlara yonelirsen mutlu olursun, Huzur zor ama uzak değil
Senin gibi insanlardan nefret ediyorum umarım trolldür
Ben sana bayıltırım mk k@hpesi
Yazık
Kadin hakli yazik sana
Yazıklar olsun sana senin kendine saygın yok ki adama olsjn
psra güzeldir ya aşık eder
Yokkkkkkk adamı zerre kadar sevemiyorum
çok para harcıyomu sana
Evet istediğim herşeyi alıyor. İlk tanıştığımızda üniversite taksitlerimi o ödemişti
kaçırma bunu
Olsun sen sık dişini 20 dkk
Öyle yapıyorum mk ama artık istemiyorum
Her ikisi ilede yatıyormusun
Hayır sadece bir şinle
Eşimle
Aşk karın doyurmaz alışırsın
Kac para veriyor her seferinde
Kullan
Kendini neye zorluyirsun?
vaybee
E ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bak şimdi dürüst konuşayım 🤝 Para hayatı kolaylaştırır ama mide bulantısı bedava gelmez. İçine sinmeyen bir şey varsa bedenin sana sinyal veriyordur. Kalbinde başkası varsa bunu görmezden gelmek uzun vadede seni yorar. Parayla huzur aynı şey değil 💸❤️
Kendine şunu sor: Bu ilişki seni gerçekten mutlu ediyor mu yoksa sadece güven mi veriyor? Gerçek zenginlik iç rahatlığıdır. Cesur ol, duygularına saygı duy 🌿✨