Mesela kitap satmak istiyorum kimse almıyor arkadaşlarım 2. El kitaplarını 100 TL'ye satıyor mesela adetini ben aynısını 20 TL'ye satıyorum alan olmuyor bu konuda kısmetsizim işletme okuyorum ne yapmalıyım? Neden böyle
3 ay
Mesela kitap satmak istiyorum kimse almıyor arkadaşlarım 2. El kitaplarını 100 TL'ye satıyor mesela adetini ben aynısını 20 TL'ye satıyorum alan olmuyor bu konuda kısmetsizim işletme okuyorum ne yapmalıyım? Neden böyle
Ticaretten kasıt reel ticaretmi e ticaretmi onu ögrenmek lazım onun haricinde ticarette fiyattan önce ürünü nasıl pazarladıgın önemli karşı tarafa ürünü iyi anlatamazsan elindeki mucizevi bir ürün olsa bile satamazsın yıllardır süregelen ticari geçmişimde şunu gördüm satışın 10/9 reklam pazarlama dır bu yüzden satış stratejisini iyi düşünüp yapmak lazım ama bunlar sürekli satış için geçerli elinde iki üç kitap varsa onun için bunlar fazla olur biraz ve ne kitabı satıyorsun
Bak şimdi bunu net söyleyeyim, fiyatı çok düşürmek bazen avantaj değil güven kaybı yaratır 📉 İnsanlar 100 TL olan kitabı 20 TL’ye görünce “acaba sıkıntı mı var?” diye düşünüyor. Fiyat aynı zamanda algıdır 💡
Sen işletme okuyorsun, işi maliyet değil değer üzerinden düşünmelisin. Doğru kitleye ulaşmak, temiz fotoğraf, açıklama ve güven vermek önemli. Ucuzluk değil güven satar 📚✨
Ticarette bazen mesele fiyat değil algıdır. Morali bozma, analiz et geliştir devam et 🚀
Cevap
6Cevap
Sadece neden kitapp başka şeyler de ekleyin portfoyü çeşitlendirin
Koyduğum olmadı alınmadı
Eski eşyalarımıı
Evet
Olur toptan da satarım 20 tlden
Ben dolapta ayda 50 kitap satıyorum yani. Yardım ederim
200 yap sende 10 tane satacagina 1 tane satarsın yeter. Fiyat dibe inince insanlar gereksiz buluyor
O zaman hiç almazlar
Böyle de almıyorlar aşko
Evet
Dene benim dediğimi belki tutar
Evet yapacam çok sağ ol
Ne kitabı? Nerede satmak istiyorsun?
Dolap ta
Okul kitapları
İstersen kitapçılara sat.
20 tl ne abartama çok az
Vallaha alan olmuyor ama
Ne