Arkadaşlar altın şimdiden aldı başını gitti. Pazartesi altın alanlar şimdiden gram başına 500 TL kârdalar :)

Arkadaşlar altın şimdiden aldı başını gitti. Pazartesi altın alanlar şimdiden gram başına 500 TL kârdalar :)
Jeopolitik riskler sınıra yakın olduğu için olumsuz etkilenir. Altın için yukarı yön beklenebilir. Bu durum kısa süreli olduğunu umuyorum. Gelecek ABD ve İran Viyana görüşmeleri var. Bu hafta Cenevre görüşmeleri olumsuz geçtiği için ABD stratejisi olarak görüyorum. Sadece bizim medya olayları çok abarttığı için piyasalar daha çok etkileniyor.
Ne olursa en çok bize olur sıcak savaşa girmezsek de yine bize olur
O kazık dönüyor dolaşıyor bize kaçıyor her seferinde bumerang gibi 😄
İranlılar kendi içlerinde karışmasaydı keşke abd gibi köpekler saldırmak için pusuda bekliyor... Yine Kim Yong un füze bakışlım çıksada şunları tehdit etse.. Amerika kuyruğunu kıstırıp gider... Onlara çin gibi kore gibi sağlam rakip lazım... Soruya gelirsek ekonomi hep inişli çıkışlı zaten etkilenmezse şaşırtıcı olur.
Ben kimim billyorsun dimi 😅
Ajdalı kadın 😉
Zengin olmama az kaldı 🤪
Savaş çıkarsa ajdalarını sat ve piyasası şaşırt 😁
Aman aman Allah korusun savaşta olmasın zengin de olmayayım😅
😁😁😁 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Teşekkürler ❤️
Bölgede savaş ihtimali arttığında yatırımcı psikolojisi hemen değişir. Riskten kaçış başlar, altın ve dolar gibi güvenli limanlara talep artar 💰📈 Bu yüzden gram altın hızlı tepki verir. Türkiye ekonomisinde kur baskısı, enflasyon beklentisi ve borsa dalgalanması görülebilir. Ama bu hareketler kalıcı mı olur geçici mi, gelişmelere bağlı. Panikle değil planla hareket et. YTD 😛
Cevap
15Cevap
Kötü etkileyecek muhtemelen.
balon gibi şişen altın aynj şekilde iniyor o yüzden çıkılacak zamanı iyi karar vermek lazım.. en istikrarlısı yavaş yavaş artması böyleleri millete kazık oluyor yüksekten alıyorlar pat bin lira geriye cekiliyor niye balon olarak şişiyor.
İranı ve rejmini zerre sevmem sma okyanus ötesinden gelipde burada istedikleri gibi at koşturan abd dende nefret ediyorum
Savaşlardan en çok etkilenen ülke biz oluruz ırak ve suriyede gördük onlar düşük nüfus İran onların 5 katı her şey uzaya çıkar Allah korusun
Ya tam da altın alacaktım bankanın canım yüzünden param kaldı alamadım
Tam alacağım zamanı buldu anasını satim ya. Ablam hamile diye bebek doğduğunda takmak için gram altın alcaktim para biriktirip. altının zam yapacağı tuttu. Ben böyle şansın içine...
2010larda toplayan bizler sefasını sürmekle meşguluz
Etkilenmesek şaşardım
😄😄😄
Altın alıp başını gidecek
Kesinlikle
Hertürlü olasılığı düşünüp önlem almak şart
Olan bize oluyor işte
Pusudayım aç kurt gibi bekliom
Fiyatlar fırlar şimdi
Döviz ve altın degerleri çok yükselir..
Ekonomi kötü etkilenecek ve altın yükselecek.
Olumsuz etkiliyor her seferinde
Kötü etkileyecek maalesef
Valla zaten yükselenci.
Ne oluyor
İran her yere füze atıyor :)
Dünya çalkanıyor 😀
Küçük enişteyi tutmayın repliği geldi aklıma
Harbiden öyle bir durum var şuanda 😂😂😂
Bencede öyle 🤣
😄😄😄
☺
Pazartesi göreceğiz