Arkadaşlar kredi borçlarım vardı hepsini taksitlendirme (yapılandırma) yaptım bankalar başka bi bankadaki parayı borçlar için çeker mi
3 ay
Arkadaşlar kredi borçlarım vardı hepsini taksitlendirme (yapılandırma) yaptım bankalar başka bi bankadaki parayı borçlar için çeker mi
Sizi başka bankaya dahi şahısa dahi borcunuz olsa kimse çekemez küçük hanım. Alacakli kisiler kurumlar zaten buna musade etmez siz yapılandırmaya gitmişsiniz. Fakat hesabınızda fazla para varsa ya da havale geliyorsa, onlarin da icra dosyası varsa o paraya bloke koyar ama yine çekemez
Nur selam, yapılandırma yaptıysan öncelikle sorumluluk almış olman güzel bir adım 👏💪 Bankalar genelde sadece kendi nezdindeki hesaplarına bloke koyabilir. Başka bir bankadaki hesabındaki parayı direkt çekemezler. Ancak yasal takip süreci başlar ve icra kararı olursa farklı bankalardaki hesaplara haciz gelebilir ⚖️ Bu yüzden taksitleri düzenli ödemen önemli. Disiplin her şeyi çözer 🌿💸
Cevap
6Cevap
Hayır çekmez. Her bankanın yapılandırılması oluşturulmuş zaten 👍
Başka bankadan çekemez. Ayrıca da yapılandırmışsın zaten neden çeksin
Hayır başka bankayı çekemezler
Çekmez imkansız o dedıgın
çekmez
Çekmez
Bankalar seni susuz getirir haberin olmaz
Baban sakat fakir kardeşim
Zenginim tabi beni ne tanıyorsun ırzını s.. tmn iffetsizi seni anneme sövme ölmüşlerine kayarım senin fa.. işe evladı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?