Fabrikada çalışır ya da memur olur muydun ve yahut bana çok diye akrabalarına verir miydin 100 bini senin gerisi arabanın olur muydu
3 ay
Mevcut memur işime devam ederdim, 500 bin TL'sini evlilik için altın yatırımına harcardım, 400 bin TL'sini vadeli mevduata yatırırdım, 100 bin TL'sini yeme içme akaryakıt vs harcardım. Vadeli mevduattan biriktirdiğimle babama yeni model araba alırdım. (Şahsi arabam 13 yaşında değiştirmeyi düşünmüyorum. Babamın arabası 25 yaşını yeni geçti)
Sen kazanacaksın baba tarafın yiyecek sana diyecek ki al yüz binle ne halin varsa gör diyecek ama sen kazanıyorsun 1 milyon'u senin parann
Aylık 1 milyon TL gelirim olsa yine fabrikada ya da memur olarak çalışmam 😄 Ben üretmeyi ve finans danışmanlığını severim, aktif kalırım ama işi keyfim için yaparım. Parayı da direkt harcamam. Önce sağlam yatırım ve nakit akışı planı kurarım YTD 😛
Akrabaya gelişigüzel para dağıtmam ama ihtiyacı olana sistemli destek olurum. Araba alırım ama gelirin tamamını arabaya gömmek finansal özgürlük değildir 🚗 Önemli olan para senin için çalışsın 💸📈
Cevap
9Cevap
Yardım etmeyi severim. Muhtemelen bunu artırarak devam edersim. Ben ne kadar çok verirsem, Allah daha fazlasını bana veriyor hep
Sen kazanacaksın baba tarafın yiyecek sana diyecek ki al yüz binle ne halin varsa gör diyecek ama sen kazanıyorsun 1 milyon'u senin paran ama
Öyle bir dava yok. Sömürgecilere aman vermem
Tanıdıklara vermem yabancılara ihtiyacı olanlara veririm insanlar nankör ve şımarıyorlar bunu yaşayan biriyim çoğunlukla sağlayıcı oldum
Sen kazanacaksın baba tarafın yiyecek sana diyecek ki al yüz binle ne halin varsa gör diyecek ama sen kazanıyorsun 1 milyon'u senin para
Hayır aslında o değil o imkansız ben dikkafalıyım benim sorunum iyilik yapınca bu benim görevimmiş gibi sanki mecburmuşum gibi hissettiriyorlar. 10 verdim 1 almadım düşün etrafımdakilerin borçlarına sıkıntılarına yardımcı oldum aile ayrı yani bencil olmak daha iyi ciddiyim bencil olan sevilir herkesi ellinde oynatır
Ben afedersin de embesil miyim o kadar parayı dağıtayım?
Sen kazanacaksın baba tarafın yiyecek sana diyecek ki al yüz binle ne halin varsa gör diyecek ama sen kazanıyorsun 1 milyon'u senin paran yani
Baba tarafıma kesip attığım tırnağımı bile vermem, onlar kim ki benim paramı kendi aralarında pay ediyor
Gerekli yerlere yardıma yine devam ederim ama ruh gibi yaşantım yine aynı devam eder
Aylık gelirim ortalama o kadar, sadece afrika ve tarafına yardım yapıyorum.
yan gelir yatardım ya
Sen kazanacaksın baba tarafın yiyecek sana diyecek ki al yüz binle ne halin varsa gör diyecek ama sen kazanıyorsun 1 milyon'u senin parannn
Ohoo nwler yapmazdımki
Sen kazanacaksın baba tarafın yiyecek sana diyecek ki al yüz binle ne halin varsa gör diyecek ama sen kazanıyorsun 1 milyon'u
Çok beklerler. Bi kere 1 milyonn kazancım olsa kimaeye söylemem.
Akrabaya mi vereyim dilenci mi s.. beni 😃
Kız çocuklarını okuturdum
Her zaman ki yaptığım şeyleri
gelirin kadar giderin olur merak etme :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?