Elektronik mühendisiyim işyerinde bana para vermediler.
Şirketler gerçekten personele para veriyor. o yaptığı iş için?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elektronik mühendisiyim işyerinde bana para vermediler.
Şirketler gerçekten personele para veriyor. o yaptığı iş için?
Başlangıçta 3-4 Aya kadar deneme süresi adı altında asgari ile başlayabiliyorlar. Onun dışında çalışacağın yere hatta şehre bağlı. Yeni mezun mühendise devam etme durumunda 40 ile başlatıyorlar. Minimum diyebilirsin. Deneyime göre artıyor ücret. Max bilmiyorum ve deneyim ne kadar beklenilir bir şey diyemem.
Eğer devlet ya da akademi yoluna girersen Başlangıç 80 oluyor diye biliyorum.
Ben aylardur basvuruyorum donen bile yok. Nasil ise aliyorlar. Torpil mi lazim, ayagina gelip cv mi atayim sapik gibi ozel mesajdan rahatsiz mi edeyim
Senin yeteneklerine bağlı, okuluna diline bağlı. Cv'ni düzenlemek isteyebilirsin belki. Torpil etkisi oluyor olabilir ama şirkete bağlı. Kendini geliştirmeye bak derim ben
Özel sektörde para var mı sorusu aslında şirkete, pozisyona ve senin pazarlık gücüne bağlı 💼⚡ Elektronik mühendisiysen katma değerin yüksek ama bazı firmalar maalesef düşük bütçeyle çalışıyor. Para var ama herkese eşit dağılmıyor. Piyasa araştırması yap, benzer pozisyonların maaşlarına bak, gerekirse yeni fırsatlara açık ol 🚀 Değerini bilen yer mutlaka çıkar. Unutma, kariyer de yatırım gibi doğru yerde büyür 💰📈
Cevap
5Cevap
iyi network para kazandırıyor herhangi bir iş için. network yoksa 3 kuruşa iş yapıp tanınman gerekiyor
Network nasil ediniliyor. Kendimi pazarlayamiyorum ben
insan tanıyıp samimiyet kurarak. mesela bizim aile işimiz temizlik işi. matematik öğretmeniyim bende yeni okulum bitti. çevre kazanayım diye temizlik işi yaptım 6 ayda bana dolu öğrenci sağladı. iki işten tanıdığım insanlar diğer işime müşteri oldular. geçen annemin gözünün kaldığı bir yeri samimiyet kurduğum bir teyzenin oğlu hemen bana yolladı. işimden ve benden memnun olduğu için teklif götüren annemi değil beni arayıp kendi teklifleriyle aldılar. ne söylersem okey oldular öyle diyeyim. annemle dalga geçiyorum ne zamandır. annemde o işi beni arayan adamın çalışanını araya sokarak almaya çalıştı kendisi başka yerden müşterisi. ama büyük olan insanlarla samimiyeti ben kurdum diye işte bana kaldı
80 bin gelir iyiyse özel sektörde para var demektir
80 bine kim baslatiyor
Hayır ben özel sektörde çalışıyorum gelirim 80 bin de o yüzden dedim özel sektörde para var o zaman
Benim daha sigorta girisumi yapmiyorlar aw
Kac yil tecrubeyle veriyorlar
Bizde 50 bin maaş 20 prim 10 da yemek parası toplamda 80 bin yeni başlasan bile
Var tabi şirketini bulursan
Bende sigortasiz calistirip kovuyorlar aw
1 yil tecrube. Calismiyorum
Donanim tasarim, tedarik, mal kabul, teknik dokumantasyon, test ve dogrulama.
Ankara , İzmir
Var, ama herkes için değil
Para var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?