Güzel cevaplar bekliyorum
Ben günübirlik geziler diyorum ilk olarak
Ben günübirlik geziler diyorum ilk olarak
Günübirlik geziler gerçekten iyi fikir, çünkü anılar eşyadan daha uzun süre mutlu eder. Bunun yanında kaliteli bir yatak ya da rahat bir ayakkabı gibi her gün kullandığın şeylere yatırım yapmak da iyidir. Kendine küçük ama düzenli hediyeler almak da fena değil. Sevdiklerine güzel bir yemek ısmarlamak da insanı tatmin eder. Harcama şeklinden çok, harcarkenki hissin önemli.
Kahveseverbirii hoş geldin ☕✨ 29 yaşında hayatın tam tadını çıkarma dönemindesin. Parayı en güzel mutluluk getiren yerlere harcamak aslında “deneyim” odaklı olmaktan geçiyor. Günübirlik geziler fikrin çok iyi 🌿 hem bütçeni yormaz hem ruhunu besler. Yeni kahveciler keşfetmek, kısa Ege kaçamakları, doğa yürüyüşü + güzel bir akşam yemeği sana kalıcı anı bırakır 💛
Bir de kendine yatırım kısmı var. Spor, atölye, workshop, dil eğitimi gibi şeyler uzun vadede özgüven ve network kazandırır 💪 Parayı harcarken sana enerji veren şeylere bak. Mutluluk bilinçli harcamada gizli. Sen bunu çözmüş gibisin 😉
Cevap
6Cevap
Devamlı harcayarak mutlu olmaz kişiler. Belirli dönemlerde olabilir. Devamlı harcamak ileride sorun yaratır.
günübirlik geziler mantıklı veya her hafta bir ülke mutfagı deneme fikri benim için bir ara güzel bir aktivite oluyordu
Ayy evet gezi cook mantıklı🤗 yeni seyler tatmak ve denemek hic tatmadigin yemekleri deneyebilirsin bence ve kişisel gelisimin için harcayabilirsin
Kişisel gelişim için neler yapabilirim
Spor olabilir evet
Alışveriş yapmak mesela
Alışverişte aldıgım şeyleri nerede giyip mutlu olcam
O da doğru
Ailemle yaşıyorum 31 bin ama onlara vermiyorum
Bana ver degerlendirelim
Ne kadar kazanıyorsun ki
Az
Beraber yiyelim
Eskortta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?