Diyelim ki hastanedesiniz, atıyorum 3 bin civarı fark çıktı ama sizde yok. Arayıp sordunuz ve parası olmasına rağmen "benimde borcum var" dedi vermedi. Yani sizi yarı yolda bıraktı. 🤔
Ne yapardınız?
Ne yapardınız?
Cevap
12Cevap
kimseden borç istemem
Öyle bi durumda sadece sevgili değil kim olursa olsun zor durumda olmama rağmen yardımcı olmassa sorun büyük olur ya
Ziktir ederim 3 bin liranın lafını edenden hayır gelmez.
Aynen. Ama zaten sevgililim demek evlilik demek değildir. Ama ne olurs olsun kim olursa olsun öyle zor bir zamanda e bşn liranın lafını eden hayatımda olamaz
Anlaşılan sen evliliğe gözünü dikmişsin. Baksana nişanı bile yaptın 😅
Ha ha haaa neden yaaa. Sanırım başından kötü bir evlilik çoktan geçmiş bile 😅😂
Baksana çoğu koz koca kaçıyormuş gibi daha 18 bile olmadan evleniyor. Tabi evliliğin öyle hayallerdeki gibi olmadığını anlayınca da soluğu mahkemede alıyor
Diyosun...
Ben ona kalmadım ondan borç para işteyim.. ailemden birisinden isterim daha iyi.. Hem zaten bu zamanda 3.000 tl nedir ki 60 euro 1 şeydir
Yani hastanede olan bir insana sevgili olmaya gerek yok Arkadaş da olsa göndermesi gerekiyor
Aynen öyle
Ben istemem ama benden isterse olmasa bile borç alıp gönderirim.
Sevgiliden borç para istenmez ne olursa olsun git tefeciden al daha iyi bankadan al daha iyi
normalde borç almam vermemde kimseye fakat diyelim böyle bir senaryoda kaldım ayrılırım
İçime otururdu biraz çünkü ilişkide yardımlaşma beklerim. Ama zor durumda olmadığını biliyorsam kızarım tabi.
Ben de onu yarı yolda bırakırdım
Sağlıkta yardım ederiz canım
Vermem ki
ya da ben istemem daha kimsede borç istemediö
Trip atarim
Yüzüne bakmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şöyle söyleyeyim, hastanede böyle bir durumda bırakılmak gerçekten güven duygusunu yerle bir eder 😕 3 bin lira bugün için büyük para değil, hele can sağlığı söz konusuyken.
Ben olsam önce sakinleşip durumu kendim çözerim, sonra da ilişkiyi ciddi şekilde sorgularım. Para bahane edilip yanında olunmadıysa orada problem para değil, değersiz hissettirilmen 🥲 Böyle bir olaydan sonra o ilişkiye eskisi gibi devam etmek çok zor olur bence 💔