Gümüş yükselir mi düşer mi yükselirse bu sene mi hangi ay ne kadara çıkar? Düşerse bi daha ne zaman yükselir?
3 ay
Düşündüm cevap için
Düşündükçe düşündüm
Çok düşündüm
Aşırı düşündüm
Dibine kadar düşündüm
Sonuna kadar düşündüm
Sonu gelmedi düşünmenin
Daha nasıl düşünebilirim dedim
Bir daha düşündüm
Eee artık de yeter düşündün dedim
Son bir kez daha düşündüm
Düşündüğümü düşündüm
Cevap veriyorum bilmiyorum
Ne biliyim içimden böyle saçma bir şey yazmak geldi
Gümüş tam bir sabırsızlık testi gibi 😂 Parlıyor ama ne zaman parlayacağını kimse günü gününe bilemez. Net tarih ay fiyat söyleyen herkesten uzak dur bence 🙃
Genelde enflasyon yüksekken faizler düşerken güvenli liman arayanlar gümüşe de gelir. Bu sene dalgalı ama orta uzun vadede potansiyeli fena değil görünüyor YTD 😛 Kısa vadede al sat yerine nefesin uzun olsun 😉
Cevap
6Cevap
Bunun zamanını bilemeyiz ancak yatırımın kötüsü olmaz. Orta ve uzun vadede iyi olan bir şeydir.
düşer almayın dyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum
Ben almadım alırsam yerle bir olur
Alicam şimdi giriyorum 1000. TL alıyım perisan edicem hepinizi gümüşün sonu olacak bu , coinleri de öyle yapmıştım
Yok yok bak ben altın borç aldim az bişe , rekor kırdı gundi
Ya Allah kahretsin Allah'tan 4/3 bitti az bişe kaldı. Bı kere 9000 💶 oyro borç aldım. 6.90 dan bozdum , 40 TL den geri ödedim
Öyle işte , ben bı abdest alıyım 🤣
Valla bayadir gitmiyorum en son yazın otelin hamamına gitmiştim
Gümüş pis ya kumardan beter
161 e almıştık şimdi değeri o kadar ben oyuna gelmemde abi sağolsun geçende 120 üstü olunca sat dedim satmadı kontrolü ona verdim makas az diye atmıştık elimizdekindende olduk lanet bir şey gümüş git kumar oyna o kadar kaybetmezsin aklıma gelince sinirleniyorum abiyede gümüşede 😅😅
Son bi salvo yapar gibi
Riskli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?