Bugüne kadar doğru düzgün dürüst yaşayıpta çok büyük kazanımlar elde ettiniz mi?

56 yaşımdayım bugüne kadar o günah bu haram aman günaha girmeyeyim aman kimsenin hakkına girmeyeyim kimsenin günahını almayayım kimseyi üzmeyim kimseyi kırmayım diye yaşadım borçtan kafamı kaldıramadım o halde bile sadaka vermişliğim var yüzünü görmediğim insanlara yardım ettim evleneyim dedim Allah’ın en narsist kadını denk geldi son 6 senedir ağır depresyondan çıkamıyorum her şey hayat bqk gibi dua et et et hiç bir şey değişmiyor ben bunları yaşayacaksam niye geldim ki bana sorulmadı ki vallahi istemezdim ya…en yakın çevreme bakıyorum arkadaşlarım yemedikleri bqk yok karılarını aldatıyorlar alemler içkiler kadehler havalar da uçuşuyor ne yuvaları dağılıyor ne depresyona giriyorlar evleri yazlıkları arabaları paraları herşeyleri var bütün bunların Allah’la dindar olmakla mı bir alakası yok yoksa kafayı kullanmakla mı ilgisi var? Valla işim içinden ya….
Bugüne kadar doğru düzgün dürüst yaşayıpta çok büyük kazanımlar elde ettiniz mi?