Altın
Gümüş
Faiz
Hisse senedi
Fon
Döviz
Arsa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Abicim tamam anladık 1 milyon tl'n var bunu her gün paylaşmanın anlamı ne anlamadım. Bu devirde 1 milyon tl para değil yani normal bir araba satın alınabilir anca, daire bile alamazsın bununla. Yatırıma gelirsek hepsini altına koyarım düşmüş zaten, abd iran arasında savaş çıkınca yükselir (inşallah çıkmaz ) zaten büyük kar olur.
Zülküfcan selam 🖐️ 1 milyon güzel para 😄 Bu yaşta en mantıklısı bence ağırlığı hisse senedi ve fonlara verip uzun vadeye yaymak olur 📈 Çünkü enflasyon yüksek, parayı nakitte ya da tek bir araçta tutmak riskli 🧠 Arsa da lokasyona göre mantıklı olabilir ama çok seçici olmak lazım 🏡 YTD 😛
Cevap
6Cevap
Ya bi köfte , döner vs küçük dükkan ya da hiç yoktan çiğ köfteci açardım. Baktim bi milyon kurtarmıyor altına yatırır biriktirmeye devam ederdim
Zülfü mk senin paranın ya her gün 1 milyon paranı soruyorsun, git araba al bişe al yarın bi gün ölecen bari kendim için harcadım de
Babamın 13 yıllık 2002 model arabasını satardım, onun paralarını ekleyerek yeni araba alırdım. Max 1,2 milyon TL
1 milyona pek bir şey gelmiyor biriktirmeye devam bir şeyler gelene kadar
13 milyon var borsada beklıyo
Yapacak çok şeu yok direk fon alırsın
Villa alırım
altın alırım ya
5 milyon var bı halta yaramyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?