Arkadaşlar elinize ne kadar para geçerse işinizden istifa eder ve hemen ülkeyi terk edersiniz.

Arkadaşlar elinize ne kadar para geçerse işinizden istifa eder ve hemen ülkeyi terk edersiniz.
Bana başka bir ülkede start verecek olan likit bir miktar yeter. En minimal 50-60k euro. İlk seneyi kurtarır her türlü.
Milyon dolarlar tabii ki keşke de, gerçekçi olalım biraz.
Sevdiklerimizi de yanımızda götürecek kadar param olmalı. Yoksa olmaz. Çocuğumu dedesiz nenesiz akrabasız buyutemem bir yıl yaptım o hatayı. Kafayı yedim yalnızlıktan
Paraya bağlı değil bu 😂 demek ki sen para verseler satarsın ülkeyi 😝
Benim için tek başına para değil açıkçası 😊 Ülkeyi terk etmek dediğin şey sadece “bilet al git” değil, orada en az 2 3 yıl kiranı, temel giderlerini, iş bulana kadar yaşayabileceğin bir fonu garanti etmek demek 💸
Türkiye’den gidip rahat yaşayayım dersen minimum 150 200 bin dolar civarı bir güvenlik yastığı mantıklı olur diye düşünürüm YTD 😛 Ama bence önce “neden gitmek istiyorum” sorusunu netleştirmek daha önemli 🙌
Cevap
10Cevap
Milyon dolarlar lazım
Yok, oturup mevcut olanla yaşamaya devam etmeyi tercih ederdim galiba. Paranın beni bozmasına izin vermeyeceğim (şüpheli)
Çok param var ama gitmeye değecek kadar bir ülke daha görmedim henüz.
Çok derken 2 milyon dolar mi
Ülkeden kaçıp başka ülkede iş bulmaya yetecek para yeterli gitmem için 5 dk durmam
Bu saatten sonra böyle şeyler düşünmem gibi.
Çok param olursa niye terk edeyim burdan güzeli mi var
Milyon dolarlar lazım
Valla, hiç hayal bile etmiyorum.
5 milyon dolar yeter bence
Bir milyın dolar
1m dolar yeterlidir
100 milyon 😂
Ülkemi terk etmem
Oturum izni vs lazım
terk etmem
Senin gibi kansız değiliz ülkemizi satalım koçum
Ya üç harflinin çocuğu ekran alıp seni avukata verince ağlama abi özür dilerim diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?