A101 pişmanlık?

1 ay önce Cv bırakmıştım dönmediler 1 hafta geçti mağazaya gidip durumu bildirdim aradılar müdürü yarın şuraya git dediler sizinle görüşeceğiz görüştük işe alındın da demediler alınmadın da demediler size hazır olacak belgeleri daha sonra ileteceğiz dediler o olaydan sonra da bana verilen numaraya yazdım zar zor belgeleri atıp bunlar gerekiyor dedi onların hepsini hazırlayıp tekrar yazdım bu seferde o kadar uğraşmana rağmen biz size link atacağız dedile hiç bir şekilde atmadılar müdürü aradım sürekli müsait değilim derdi ulaşamazdım hiç bir türlü yazınca da cevap vermezdi en son herkes dedi ay sonu belli olur normalde ben yarın pazartesi günü hayallerle gireceğim günü bekliyor iken bana hala link atılmadı hala alındın da alınmadın da demiyorlar 1 ay geçti koskoca 1 ay tek yaşıyorum kira ödeyemedim hiçbir farturayı ödemedim hala ağlıyorum aptal yerine koyulmam o kadar zoruma gidiyor ki ve hala alınmadın da demiyorlar tüm numaraları eski mesajları sildim kemdimi o kadar aciz durumda hissediyorum ki ne yapacağımı bilmiyorum
A101 pişmanlık?