Önceden evde vardı arabada vardı babasının borçları yüzünden elimizden gitti, babasıda iflas edince yurtdısına gitti, öyle bir gelirimiz yok aylık 80 90 bin arada ikramiye geriye dönük falan yatıyor onları eşin birikim olsun diye ayırmıstı, annesi araba aldı parası yetmemiş o birikim 50 gr bilezigi aldı ben o zamanda vermek istemedim kavga ettik bayagı ayrılıga falan gitti sonra tokiye basvurdu, yine böyle promosyon ikramiye falan yattı onuda babasına gönderdi eşide aynı kurumda calısıyor benım eşimle aynı maası alıyor ama eşim elimizde ne var ne yok onlara veriyor babası evlendigimizden beri elimizde ne var ne yoksa aldı 2 yıldır sadece benım dügün altınlarım duruyor onlarıda kasaya koydugum için , şimdi toki çıktı bende neyle ödeyeceksin deyince bayagı büyk kavga ettk anneside allah ödeme kolaylıgı versin yazmıs ben sürekli bu maddiyat yüzünden eşimle yüz göz oluyorum ben verme derken karısamazsın demisti şindi ben vermem dediğim için beninke küs ayrılıga gidiyoruz ne yapıcam
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 695 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an yaşadığın şey tam “para değil aslında mesele” durumu 😔 Hem haklı kaygıların var hem de eşinin ailesiyle bağı çok güçlü belli.
Burada iki çizgi var:
Birincisi eşinin ailesine yardım etme isteği, ikincisi de sizin kendi çekirdek ailenin geleceği. İkisi dengelenmeyince kavga patlıyor 💥
Bence sakin bir zamanda şöyle konuşmayı dene: “Ailene yardım etmene karşı değilim ama önce bizim ev, çocuk, gelecek güvende olsun. Net bir sınır koyalım. Aylık şu kadar senden, şu kadar benden ailelere gidebilir ama TOKİ, birikim, altın gibi büyük şeyler önce bizim için olsun” diye.
“Karışamazsın” demesi de sıkıntı, çünkü artık o para sadece onun değil, sizin ortak düzeninizin parası. Bu yüzden “ben + sen = biz” noktasını hatırlatman önemli 🧠
Gerekirse bir evlilik ve aile danışmanına gitmeyi teklif et, bazen üçüncü bir göz hem onu hem seni sakinleştirir. Ayrılık kararını da öfkeyle verme, önce tüm kartları masaya yatır. Unutma, sınır koymak bencillik değil, hayatta kalma içgüdüsü 💪🏻❤️