Arkadaşlar bu Şekerbank neden bu kadar kötü bir banka?

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler diliyorum ben Doğu Anadolu bölgesinde yaşıyorum ve şehire 20 km uzaklıkta küçük bir ilçede akaryakıt istasyonu işletiyorum işlerimiz çok olmuyor çünkü bu ilçeye gelip giden pek yok sadece yazın işlerimiz iyi oluyor onun dışında kışın gelen giden pek olmuyor bu yüzden Şekerbank pos cihazları tercih ettim çünkü geçen yıl bu istasyonu ilk açtığımda garanti bankası ve Ziraat bankasi ile çalıştım ama onlarda çok komisyon kesiyorlardı yüzde 4.5 komisyon kesiyorlardı bu yüzden kar edemiyordum sonra araştırdım en düşük komisyon alan banka Şekerbank yüzde 2.50 kesiyor bu yüzden Şekerbanka geçtim 1 yıldır Şekerbank ile çalışıyorum ama hiç memnun değilim çünkü Şekerbank pos cihazında karekod ile ödeme özelliği yok bu yüzden sıkıntılı yani Şekerbank çağı yakalayamamış bir banka sonra bizim pos cihazlarının kağıdı bitiyor müşteri hizmetlerini arıyorum ama kağıt göndermiyorlar bu sefer çarşıya gidip başka bir yerden pos kağıdı alıyorum sonra bizim Şekerbank postu 20 gün önce yere düştü ve kapağı kırıldı hemen o gün müşteri hizmetlerini aradım bu hafta içinde gelip değiştireceğiz dediler ama 20 gün oldu hala gelip değiştirmediler az önce bir numara beni aradı ben Şekerbanktan sizi arıyorum biz yeni pos cihazı getirdik de ama adresinizi bulamadık bu yüzden getiremedik dediler bende bunu duyunca çok sinirlendim adama kızdım nasıl adresi bilmiyorsunuz bizim adresimiz açıktır işyerimizin yeri bellidir yol üstüdür siz nasıl iş yapıyorsunuz 20 gündür neden gelip pos cihazlarınızı değiştirmiyorsunuz diye söyledim. Arkadaşlar bu Şekerbank neden bu kadar kötü bir banka?

Arkadaşlar bu Şekerbank neden bu kadar kötü bir banka?